Det kan räcka med AROMOLJA för att ge ditt hem en trivsam doft.

Det är lätt att med enkla medel som aromatiska oljor få ett hem att kännas mycket trivsammare och välkomnande. Man kan använda AROMOLJA på många olika sätt. Massageterapeuter använder ibland ETERISKA OLJOR för att ge massage som ett fantastiskt skönt sätt att ge aromterapi. Men doftolja är inte bara till för näsan, man kan nämligen använda aromoljor för att sätta smak på drycker som kaffe.

aromatisk

Hur hittar du AROMOLJA och ETERSIKA OLJOR som du föredrar?

Spännande för dig att utforska det oändliga utbud av olika oljor som finns. En del tycker att mandarinolja och limeolja är så fräscha medan vissa finner att dessa är alldeles för fruktiga. Många är dock överens om att oljor som pepparmintolja och eukalyptusolja ger en känsla av friskhet och kanske också lite kyla vilket man kan vara intresserad av en mycket varm sommardag.

Testa, prova olika dofter och även att kombinera två eller flera. Ett utmärkt sätt att använda olika oljor är att ha doftkrus med vatten och några droppar olja som värms upp av ljusen. På Internet kan du söka upp någon svensk e-shop som säljer olika oljor med bra kvalité, exempelvis allt-fraktfritt.se.

Anpassa dofterna till gällande väderlek. Låter det inte mysigt att tända ljus, få lite värme och en god doft kulna vinterkvällar? En fördel med AROMOLJOR är att det är så lätt att anpassa till helt skilda miljöer,sinnesstämningar och väderlek.

Det är som sagt fritt fram att experimentera med både dofter och smak, en munspray blandad av vatten och några droppas pepparmintolja kan vara en idé. Det är nödvändigt att skaka flaskan så innehållet blandas. Om du vill prova att göra halstabletter eller godis, fräsch andedräkt eller polkagrissmak så är det bara att blanda olika oljor.

Prova att skapa doften rosmarin och kolla om dina småbarn tycker om den. Om man gnider denna AROMOLJA bakom öron och runt hårlinjen så får man ett naturligt skydd mot löss. Löss tycker inte om den doft vi tycker om så de håller sig borta.

Släpp fantasin fri och blanda lite olika oljor i ditt kaffe eller erat kolsyrade vatten.

Billigare läsk än att tillstätta 1 droppe AROMOLJA till 1/2 – 1 liter vatten som du kolsyrar finns knappast. Du kommer upptäcka hur skoj det kan vara att ge ditt tråkiga kaffe en knuff med lite olika aromoljor.

Hundratals olika smaker kan ge ditt gamla brygg- eller kokkaffe en knuff mot nya upplevelser. En droppe eukalyptusolja i kaffemuggen ger dig en doft av himmelen. Stjärnanisolja smakar bröstkarameller, pepparmintolja smakar polkagrisar och eukalyptusolja smakar eukalyptustabletter. Glöm inte bort att prova en mix av flera sorter aromolja. Det kostar nästan ingenting, det går jättemånga droppar i en flaska.

Känner du dig mulen och kulen? Pigga upp dig själv med en god kopp kaffe med polkagris eller eukalyptyssmak. Lite pepparmintolja i kaffet eller ditt kolsyrade vatten kan ordna en krånglande mage.

Var inte alldeles för försiktig, ta ut svängarna och prova dig fram. Om du anser att en ny blandning blev misslyckad – det gör ingenting. Om du ser till priset kostar aromolja nästan ingenting per droppe. Alla har sin favoritsmak, så det gäller att tänka på det när du beställer.