Några förslag för framgång på ketosis diet

Ehuru den inte är långt ifrån så aktuell som den var på 90-talet när Atkins diet var till synes allenarådande, har en kolhydratfattig ketogen kost fortfarande mycket bra anseende i många kretsar som en verkningsfull viktminsknings diet.

Ketostix köps fraktfritt och prisvärt på allt-fraktfritt.se.

Nedom följer ett litet antal tips för att maximera din framgång på en ketogen diet.

1. ) Drick mycket utav vatten.

Också när du använder en ketogen diet, så har din kropp besvärligt att behålla så mycket vatten som den behöver, så att inmundiga mycket vätska är absolut nödvändigtsvis.

Många experter föreslår att männens intag ska vara åtminstone 3 liter dryck varje dag, medan motsvarande siffra för kvinns är 2, 2 liter per dag.

En bra indikator på god vätsketillörsel är färgen på din urin.

Om din urin är klar eller ljusgul, får man antagligen nog mycket vätska.

Ta med dej en flaska vatten var man än promenerar!

2. ) Glöm inte fettet!

Enkelt uttryckt, våra kroppar behöver bränsle för att funka.

När vi begränsar vårt kolhydratintag, särskilt till nivåer som i ketos, behöver våra kroppar en val energikälla.

Eftersom protein inte är en effektiv energikälla, vänder sig våra kroppar till fettet.

Fett du äter medans man är i ketos nyttjas för att ge energi, vilket gör det mycket svårt att ackumulera fett medans du är i ketos.

Välj friska, omättade fetter så mestadels som möjligt: Livsmedel som avokado, oliver, nötter och frön är idealiska.

3. ) Hitta din kolhydratgräns.

Samtliga våra kroppar är olika.

Somliga måltider måste följa en strikt kolhydratfattig diet som innebär förbrukning av kortare tid än 20 gram per dag utav kolhydrater.

Övriga bantingskurer kommer att hitta att de behagligt och enkelt kan stanna i ketos samma tid som den använder 50, 75 eller 100 gram kolhydrater.

Det endaste sättet att veta absolut är ”trial and error”.

Förvärva Ketostix eller andra märke utav remsor för keton urinanalys och granska din kolhydratgräns.

Om man upptäcker att man innehar en del rörelsefrihet, kommer det att göra att hålla fast vid din diet så mycket lättare. Sukralos sötningsmedel smakar precis som socker, perfekt ikaffe och te.

Kolsyrat vatten kan smaksättas med Aromhusets bordsvattenaromer så att dricka vatten blir en njutning. Smaka olika ostar och hitta jättegoda – ost och dryck blir en god frukost om det är god ost, kanske kokt ägg eller äggröra till. Glöm inte att ägg och bacon ger en bra frukost.

4. ) Var smart med spriten.

En utav de stora aspekterna förurom att kunna konsumera fet mat med ketogen diet är att man kan inmundiga alkohol utan att få din viktminskning alltför långt ur kurs. ketos stickor lchf.

Vitsen är att man kan dricka osötad alkohol som vodka, rom, tequila, gin, whisky, cognac samt brandy tillsammans med enstaka lågkalori öl.

Använd lågkalori inmundiga för att blanda spriten samt drick mycket vatten för att ej få vätskebrist, alldenstund en baksmälla kan göra dej notoriskt bristfällig medan du är i ketos.

Samt kom ihåg, kalorier räknar ännu, så ta vägen inte överbord.

Allt med måtta.

5. ) Ha tålamod.

Medan ketogen diet är känd för att ge en snabb viktminskning, särskilt i de tidiga stadierna utav kosten, är viktminskning alltid en oengagerad, tidsödande arbetsgång.

Bliva ej galen om vågen inte visar på en direkt viktminskning, alternativt antagligen visar små viktökningar, för två dagar.

Din kilon varierar från dag till dag (och hela dagen) baserat på ett mängd faktorer.

Glöm inte att använda statistik som hur dina kläder matchar eller kroppsmått för att se dina framsteg, kan ge mer än vad vågen visar.