Att vinna på Triss gör drömmar till verklighet

Flera av oss drömmer om att vinna på Triss. Ett stort tillskott i kassan utan större ansträngning är vad de allra flesta av oss förmodar gör lyckan fullständig. Många människor vill resa, köpa ny bil eller båt, investera pengar för framtiden, donera pengar till bättre behövande, starta ett företag, förnya garderoben… ja, möjligheterna är nog obegränsade när det handlar om att sätta sprätt på pengar.

Att vinna på Triss öppnar dörrarna för mycket som förr upplevts som avlägsna drömmar, speciellt om vinsten hamnar i händerna på en typisk arbetare som dag ut och dag in följer samma mönster och lever på samma budget. Dröm blir till verklighet. Klicka Här för Skraplotter tips.Skraplotter info Finns här.

Att vinna på Triss är i själva verket ganska enkelt, omkring var femte lott ger utdelning. Dock så är de flesta vinster små, från 25 kronor och uppåt, men man blir ju inte direkt miljonär av att kamma hem 25 kronor på Triss.

Vill man kamma hem stora vinster så är det desto svårare, för de är sällsynta. Har man tur så skrapar man fram tre TV-rutor vilket innebär att man får ytterligare en lott att skrapa – från en livesänd TV-soffa. På TV-lotterna är minsta vinsten 50 000 kronor och högsta 50 000 kronor per månad under 25 år. Dessa månadsvinster får man ifall man skrapar fram summor inuti klöversymboler. För många människor är månadsvinsterna de allra mest lockande med tanke på att det inte enbart skänker en en massa pengar utan också stabilitet samt trygghet för många år framöver. En miljon kronor är tyvärr lättare än man kan ana att sätta sprätt på, men en rejäl extrainkomst är tryggare.

Triss omsätter 3 miljarder kronor årligen och ca hälften av denna summa går åter till spelarna. De som sannerligen kan säga sig vinna på Triss är således spelföretaget Svenska Spel som ligger bakom trisslotten.

Det finns såklart ytterligare skraplotter på marknaden än Triss, men Triss är den mest kända. Det beror dels på liveskrapningarna i TV, men också på alla de kittlande reklamerna man märker av i samhället, vem minns t ex inte det klassiska Triss-citatet «Plötsligt händer det!»? En annan svensk skraplott är TIA, som kostar tio kronor och ger vinst på upp till 200 000 kronor. Tialotten har således lägre pris än Triss, men även lägre vinstsummor.

Tanken på att vinna på Triss är vad som får oss att lägga pengar på dessa små skraplotter regelbundet. Många gör det rituellt varje dag, vecka eller månad, medan andra gör det då och då, när de får ett infall. Vissa gör det i par, andra för sig själv. En del tycker om att skrapa virtuella lotter på nätet samtidigt som andra föredrar de klassiska papperslotterna. Hur man än väljer att skrapa sin lott så är det en sak som förenar samtliga som spelar, nämligen drömmen om att vinna på Triss.