Broddar skor hjälper dig att stå stabilt i vinter

Broddar skor är något som nära nog alla skall skaffa sig inför vintern. Man tror kanske att isbroddar till skor är något som blott riktiga friskusnördar satsar på, men sanningen är att allt fler får upp ögonen för dessa olycksräddare. Om man över huvud taget rör sig ute till fots under vintern så är broddar verkligen hjälpsamma.

Varje år läggs mängder utav resurser i sjukvården på att laga benbrott samt övriga skador som uppkommer efter att individer halkar och trillar på slippriga vägar. Vi är så illa tvungna att röra oss utomhus trots dåligt väglag. Vi måste ta oss emellan hem samt automobil, hem och buss, arbete och gym samt affär m. m. Innehar man hund är behovet ännu större eftersom hunden ju måste få lov att göra sina behov och dessutom få en del motion ehuru det är risk för dratta. Hundar har klor samt trubbiga trampdynor som gör att de håller sej på tassarna även om det är isigt ute, vi har dock sällan isanpassade skosulor.

De som använder broddar skor anser att greppet man får mellan fot samt mark är riktigt bäst, även på riktigt halt väglag. Man kan ta en joggingtur i isiga löpspår utan oro att halka eller trilla. Därmed kan man lubba på som vanligt även under vintern och man slipper måste lägga sin motionsträning på tråkiga löpband i oinspirerande gym.

Ingenting slår att vistas ute i naturen. Man laddar så mycket bra handlingskraft i form utav frisk luft, fina och inspirerande miljöer samt ges en chans till eftertanke. Många som har för vana att gå långa dagliga promenader alternativt joggingturer menar att det fort blir vanebildande. Man «rensar» skallen samt ser sitt liv en smula klarare. En som vanligtvis tränar i naturen har svårt att gå över till gymmiljö när vintern kommer, och med halkskydd till skor så behöver man inte det heller.

Det är givetvis olika varianter utav halkskydd, somliga lämpar sej bättre för motionärer medan övriga fungerar bra när man ska ta sej runt ute i allmänhet. Halkskydd innehar det gemensamt att de har dubbar som fästes under skorna. Vissa halkskydd innehar ända upp till tio dubbar medans andra bara har två. Även om vad som skrivs om respektive typs duglighet så ska man bära med sej att vilka dubbar som helst är långt bättre än inga dubbar alls.

De bästa broddarna är de som innehar dubbar under hela skosulan. Skall man ut samt lubba alternativt springa i snö samt is så är dessa helt färdigt att förespråka. Vissa utav denna sort innehar därjämte fjädring i hälen som tillverkar joggingturen hurdan bekväm som helst. Också vid längre promenader eller när man skall rasta hunden så är dessa praktiska. Mer info finns på: http://allt-fraktfritt.com/broddar-halkskydd-80/broddar-ishalkskydd-dubbar-bak-fram-valfri-storlek-718.html

Nästa version är den som bara har dubbar under hälen. Ofta är dessa smidigare att ta på samt utav samt duger väl när man bara ska röra sig inne i city eller på väg till och från buss eller affär. Tredje versionen är den som blott har isdubbar under framfoten. Denna typ skänker en något abnorm gångstil men matchar t ex. bäst om man bär skor utav femininare sort, t ex. klackskor.

Broddar skor går att köpa en del varstans, bl a i sportbutiker och www.allt-fraktfritt.com.