Broddar till skor eliminerar risken att dratta på isfläckar

När det är glatt samt osäkert ute på vägarna så är broddar till skor en billig olycksförsäkring. Med isbroddar under skorna innehar man ett mycket fixerad samt säkert fattning med fötterna, också när det är riktigt glatt.

Sverige innehar långa vintrar samt gatorna är rätt så osäkra under förhållandevis lång tid varje år. Mycket utav människor halkar ute samt skadar sig så pass att de måste söka läkarvård. Akutmottagningar runt omkring i landet tar var vinter gentemot 15000 kvinnor samt 10000 män som till följd av en halkningsolycka ska behandling.

Till skillnad från vad man antagligen kan ana så är hälften av samtliga de halkfall som rapporteras människor på under 30 år gamla. Det är inte som man kanske föreställer sig, att gamla individer med dålig balans samt osäkert allmäntillstånd är de som halkar mest. Tvärtom så har dessa oftast redan vidtagit de åtgärder som behövs, extra stöd i form utav rollator samt ej sällan exakt skor med broddar. Yngre människor hastar istället fram för att hinna mellan samtliga åtaganden. Man räknar utan att halka på en isfläck men det behövs verkligen ej särskilt mycket för att det skall hända. En av handled är efter att något som både smärtar samt gör ens liv onödigt komplicerat.

Broddar till löparskor kan vara precis samma typ av broddar som man väljer att begagna till vardagligt bruk, de skall vara rejäla och dölja hela fotsulan för att tåla att springas med. Ofta har isbroddar till skor ett par till fyra metallpiggar under hälen samt fyra till sex piggar under framfoten.

Sedan finns det broddar som är avsedda för lite mer enkla former. Dessa är framtagna för att vara smidiga att ta av och på, men samma tid ge tillräckligt med fasthet under fötterna när vägarna är slippriga. När man ta vägen till jobbet, affären, en snabbrunda med hunden eller kanske på väg till gymmet så är dessa isbroddar till skor ypperliga. De har broddar som fästes under antingen framfoten alternativt hälen vari hälvarianten är en del säkrare men framfotsvarianten behändig för den som beredvilligt bär nätta skor med klack.

Flera är vi som gillar våra dagliga promenader eller joggingrundor, på vintern är det svårt tillgängliga till en procedur vad innefattar träningen alldenstund väglaget ofta gör det omöjligt. Löpbandet på gymmet är långtråkigt och ger blott motionsbiten medan en runda utomhus skänker så mycket mer, som frisk luft, tid för begrundan och vackra miljöer.

Om man fäster broddar löpning under skorna så finns det inga som helst ursäkter längre för att hejda inne, även om väder och väglag. Broddar till skor finns att köpa i bland andra sportbutiker, nätbutiker, alternativt på Clas Ohlson. I webshopen www.allt-fraktfritt.com kan man inhandla prisvärda broddar till skor. På http://allt-fraktfritt.com/broddar-halkskydd-80/broddar-ishalkskydd-dubbar-fram-allrundstorlek-716.html kan man läsa mer om broddar och halkskydd för skor.