De bästa broddarna tål daglig användning

Vilka som är de bästa broddarna beror totalt på ens behov, en som använder isbroddar till vardags handlar antagligen inte samma halkbroddar som en som vill ut samt springa när det är is och snö på vägarna. Man kan söka efter att konsumettester och användarrecensioner på webben för att få en idé kring vilka halkbroddar som matchar bäst för ens ändamål.

När man vill kunna vara ute och lubba eller springa när vägarna är osäkra och det är risk för is samt snö så är broddar till löparskor ett måste. Att springa på en isfläck är som att bedja om en haveri eftersom det är enormt besvärligt, för att inte säga omöjligt, att värja sej från ett fall när man väl har halkat. Samtidigt vill man ej upphöra i sin exercis för att det är vinter, vägarna kan mycket antagligen vara hala under flertal månaders tid samt det gynnar verkligen ej ens resultat. Man kan förstås ta vägen till gymmet och springa på löpbanden där, men mestadels så ger en löprunda utomhus så mycket mer än blott fysisk aktivitet – t ex. frisk luft och inspirerande miljöer – samt de sakerna missar man om man tvingas hålla sej på ett löpband.

Om man vill satsa i de bästa broddarna för löpning samt jogging så bör man totalt klart betrakta de halkskydd som täcker hela fotsulan samt har mellan 6-10 broddar. Man behöver stöd under både häl samt framfot när man är opp en del i hastighet, annars är risken fortfarande att man kan dratta. Vissa utav dessa helfots isbroddar har fjädring under hälen vilket underlättar springrundan ännu mer. Med doja broddar kan man springa ut i spåret utan minsta bävan över eventuella isfläckar alternativt snö. Mer info om broddar och halkskydd finns här.

De flesta halkolyckor under vintern sker på gator samt trottoarer och hela 25000 folk uppsöker akuten till följd utav halkskador. De vanligaste skadorna är vrist- samt handledsbrott, men också övriga benbrott och hjärnskakning är relativt standard. Hälften av alla som kommer in med skador efter halkolyckor är under tretti år vilket visar på att det med enorm sannolikhet ofta handlar om obetänksamhet på gatorna.

Fördelen med att det är så stor del unga folk som skadar sig efter att ha halkat är att en juvenil samt vital anatomi med största probabilitet återhämtar sej fort åter, ehuru det ja är enormt besvärligt samt smärtsamt med en bruten fotled. En äldre individ är mer skör och efter att ett allvarligt benbrott antagligen man aldrig igen återställs. Därjämte är det dåligt om en gammal kropp måste stanna upp under en längre period, som ju händer om man bryter ett apostlahäst alternativt en lårbenshals. Antagligen är man aldrig på fötter igen.

Som tur är så är det rätt så flera exakt i de äldre generationerna som använder sej utav broddar skor när de är ute samt promenerar vintertid. Antagligen är det oxå på grund av detta som skor med broddar har ansetts lite töntigt förut. Detta ser man emellertid en förändring på samt med tanke på att det är så flera unga som skadar sig efter att har halkat samt allt fler investerar i isbroddar till skor. Bästa broddarna för en äldre person är helt klart de som är enkla att använda samt på, därtill att justera, de får helst fästas med kardborrband. De bästa broddarna för personer som bär klackskor är de som innehar metallpiggar blott under framfoten.