Ett finskt par vinner inte en, men Två jackpottar!

Super Lucky Frog fortsätter att leva opp till sitt namn. I synnerhet lyckat blev det för det viga finska paret som lyckades bägge lyckades vinna jackpotten under samma månad. De vann strax under €80.000 var.

Marko och Päivi bjöds in till spelföretagets kontor på Malta för att njuta av det varma medelhavsklimatet så vi kunde lyckönska dem och ge dem möjligheten att tala om hurdant de kände efter en sådan vinst.

Marko, du började spela Super Lucky Frog för 6 månader sedan. Hur kom du i kontakt med Super Lucky Frog?

Marko: Jag hade tidigare testat en del andra speltällen före, men sen såg mig en TV-reklam på Discovery Channel med ett erbjudande på 100% insättningsbonus så jag bestämde mig för att testa. Insättning såväl som uttag fungerade smidigt så jag fick från begynnelsen ett bra tillit för Casinot. Emedan jag märkte att det gick att lita på företaget, så ökade jaj succesivt och jag fick även min fru hugad vilket var angenämt.

Är det något specifikt som gör att du gillar ComeOn?

Marko: Spelen som finns. När vi börjar agera går vi igenom hälften av de spel som finns så man blir inte blaserad.

Päivi: Det är så bra erbjudanden. Exempelvis så hade ni släppt ett nytt spel samt erbjöd fria spinn för att testa det. Efter det satte jag in pengar samt samma afton vann jag jackpotten.

Päivi, du var den första att vinna jackpotten. Om vi går tillbaks till kvällen när du vann, kan du förklara hurdant det kändes då?

Päivi: Det var en sån underbar feeling. Vi låg på soffan och Marko spelade poker samt jag spelade Super Lucky Frog samt mitt opp I allt skrek jag ut till Marko “Supeeeer”. När han reste på sig för att se vad som var på gång sa han ”kan inte vara sant”. Du kan tydligt se beloppet som var vunnet, men jag var i ett chocktillstånd och insåg inte hur grandiost belopp det var, men sen började jag se pengarna rulla in och mina ben började skaka. Till och med vår granne kom över för att se vad det var som hände när de hörde jag vråla de trodde att något allvarligt hänt. Det var en enorm befrielse när ni ringde efter tio minuter för att gratulera oss samt det var då jag insåg att det minsann var riktig. Det var riktigt skönt att höra alldenstund jag var orolig att jag hade spelat med lossas pengar.

Marko, du vann ungefär en månad efteråt. Hurdan kändes det när du berättade för Päivi eller var ni ihop även denna gång??

Marko: Nej vi var inte ihop. Det hela är faktiskt rätt fett. Jag arbetar på en färja och jag var i mässen där vi har trådlöst nät. Jag spelade sent på natten med en frände som spelade poker bredvid mig. För mig var det Super Lucky Frog som gav mig flax. Jag var helt gripen och kunde inte tro det var riktig. Min fru hade just vunnit för en månad sen sen var jag på tur! First tänkte jag på min telefon alldenstund jag förväntade mig ett samtal som min fru fick. Jag var ärligt förvånad över hur fort hon fick in pengarna på sitt konto. Så jag visste att jag skulle få ett samtal. I synnerhet eftersom jag hade vunnit ett par tusen mer. Alla omkring mig skakade på deras huvuden samt frågade mig vad jag hade ätit samt om jag hade ramlat i en kittel med magisk förfriskning som Obelix eftersom vi haft sådan tur.

Kan ni blotta hemligheten bakanför era vinster? Har ni någon klokt beräknande ni använder?

Marko: Fantastisk tur! Vi har inte någon riktig strategi I huvud taget. Vi byter spel baserad på magskänsla och spelar aldrig samma spel för länge. Antagligen är det vår strategi. Under varje session lirar vi alltid annorlunda spel samt tro mig det finns massor av spel, över 80.

Päivi: När vi spelar tillsamman bestämmer vi I förhand hur manga spin vi får begå var och sen byter vi ständigt. En sak vi gör är att när scatters kommer opp och man ska välja en för multipliers eller fria spin så spelar vi sten sax påse för att bestämma vilken box vi ska välja.

Har du ett litet antal planer på hur du ska använda era vinster?

Päivi: Vi skall betala av våra skulder och sen åka på en skön resa . Detta var en briljant chans att du bjöd oss ner till Malta. Vi ska med förbättra vårt hus och njuta av livet.

Marko: Ja, lite renovering av huset, rea och betala av våra skulder. Det kommer att göra livet samt framtiden mycket lättare.

gertgambell.com önskar paret lycka till!

Blir du nästa Super Frog vinnare?

Klicka här för att få 100 kronor gratis att spela för – gäller till den 15:e november 2010.