Ett litet antal förslag för framgång på ketosis diet

Även om den inte är långt ifrån så aktuell som den var på 90-talet när Atkins diet var till synes allenarådande, har en kolhydratfattig ketogen kost ännu mycket högt anseende i många kretsar som en verkningsfull viktminsknings diet.

Ketostix köps fraktfritt och prisvärt på http://allt-fraktfritt.com/ketostix-25/ketostix-50-st-reagensstickor-79.html.

Nedom följer ett litet antal tips för att maximera din framgång på en ketogen diet.

1. Drick massor utav vatten.

Också när man nyttjar en ketogen diet, så innehar din kropp svårt att behålla så mycket vatten som den behöver, så att inmundiga mycket fluid är bestämt nödvändigtsvis.

Många experter föreslår att männens intag ska vara åtminstone 3 liter dryck var dag, medans motsvarande siffra för kvinnor är 2, 2 liter per dag. Kolsyrat vatten går lika bra, smaksatt också.

En bäst tecken på god vätsketillörsel är färgen på din urin.

Om din urin är beredd eller ljusgul, får du troligen nog mycket vätska.

Ta med dej en butelj vatten vart du än knallar! Ketostixinfo här.

2. Glöm ej fettet!

Enkelt uttryckt, våra kroppar ska bränsle för att funka.

När vi begränsar vårt kolhydratintag, särskilt till nivåer som i ketos, behöver våra kroppar en alternativ energikälla.

Alldenstund äggviteämne inte är en effektiv energikälla, vänder sig våra kroppar till fettet.

Fett du äter medans du är i ketos nyttjas för att ge handlingskraft, som tillverkar det mycket svårt att lagra fett medans du är i ketos.

Välj friska, omättade fetter så mestadels som möjligt: Livsmedel som avokado, oliver, nötter samt frön är idealiska.

3. Finna din kolhydratgräns.

Alla våra kroppar är annorlunda.

Somliga bantingskurer behöver komma en strikt kolhydratfattig diet som innebära användning av kortare tid än 20 gram per dag av kolhydrater.

Andra dieter kommer att hitta att de behagligt och enkelt kan hejda i ketos samtidigt som den använder 50, 75 alternativt 100 gram kolhydrater.

Det endaste sättet att kunna absolut är ”trial and error”.

Köp Ketostix eller andra märke av remsor för keton urinanalys samt granska din kolhydratgräns.

Om man upptäcker att du har lite spelrum, kommer det att göra att vidmakthålla din diet så mycket lättare. Sukralos sötningsmedel smakar precis som socker, perfekt ikaffe och te.
Kolsyrat vatten kan smaksättas med Aromhusets bordsvattenaromer så att dricka vatten blir en njutning. Smaka olika ostar och hitta jättegoda – ost och dryck blir en god frukost om det är god ost, kanske kokt ägg eller äggröra till. Glöm inte att ägg och bacon ger en bra frukost.


Med Ketostix kan Du mäta när Du är i ketos.

4. Var smart med spriten.

En av de stora aspekterna förurom att kunna inta fet födoämnen med ketogen diet är att du kan inmundiga alkohol utan att få din viktminskning alltför långt ur bana.

Vitsen är att du kan dricka osötad alkohol som vodka, rom, tequila, gin, whisky, konjak och brandy tillsammans med några få lågkalori öl.

Använd lågkalori inmundiga för att mixa spriten och drick mycket vatten för att ej få vätskebrist, eftersom en baksmälla kan göra dig notoriskt bristfällig medan man är i ketos.

Och kom ihåg, kalorier räknar fortfarande, så ta vägen inte överbord.

Allt med måttlighet.

5. Äga tålamod.

Medans ketogen diet är känd för att ge en snabb viktminskning, särskilt i de tidiga stadierna av kosten, är viktminskning alltid en oengagerad, tidskrävande process.

Bliva ej galen om vågen ej visar på en direkt viktminskning, alternativt antagligen visar små viktökningar, för ett par dagar.

Din kilon varierar från dag till dag (och hela dagen) baserat på ett mängd element.

Glöm ej att begagna statistik som hur dina kläder passar alternativt kroppsmått för att se dina framsteg, kan ge mer än vad vågen visar.