Fraktfri internetbutik med kvalitetsprodukter för hembryggare har lancerats på nätet – hembryggning.se

Det väletablerade företaget Gert Strand AB presenterar en fraktfri hembryggningsbutik med sveriges största sortiment inom hembryggning och gör vinbryggning på ett smartare sätt: hembryggning.se

Med målet att tillhandahålla de absolut bästa produkterna, den högsta kvaliteten och 41 års samlad kunskap startas nu webbutiken hembryggning.se och tillhandahåller hembryggare den unika produktkvalitet som tidigare sålts enbart till dryckesindustrin nu i konsumentpack.

I varusortimentet erbjuds bl.a. Prestige sprit- och liköressenser, Turbojäst, Aktivt Kol, glasintrument och artiklar för vinbryggning. Med egen utveckling och fabrik tillverkas över 200 olika essenser som ger Prestige essenserna en unik ställning för smaksättning av sprit. Den enklaste kompositionen innehåller 8 fruktoljor och ingredienser och de mer komplicerade betydligt fler komponenter.

Turbojäst uppfanns en gång i tiden av Gert Strand och kallades i början av 80-talet för Superjästen. Under många år var Superjästen den bästa jästen på världsmarknaden men Gert Strands produktarbete fortsatte och i slutet av 1990-talet ersattes Superjästen av den förbättrade rena Turbojästen som idag tillhandahålls i olika s.k. Turbos med unika egenskaper, alla i toppklass. Turbojästen är den samma som säljs till dryckesindustrin på distillery-yeast.com – men i konsumentstorlekar.

Hembryggning.se tillhandahåller konsumentförpackat Aktivt kol av högsta kvalitet som ger det bästa resultatet. En stor del av den kunskap som idag finns om aktivt kol kommer från Gert Strand och i butiken finns därför flera olika typer av aktivt kol för att tillgodose de stora kvalitetskrav kunderna ställer. Kolsorterna är utvalda av Gert Strand AB och allt aktivt kol batch-testas med en egenutvecklad kvalitetsäkringsmetod innan förpackning sker.

Det världsledande tyska företaget Widder levererar hembryggning.se alkoholmätare, oechslevikter, termometrar och mätglas i lab-kvalitet. För de som inte kräver den absolut högsta kvaliteten erbjuder webshoppen också de bästa glasinstrumenten från Kina.

Hembryggning.se har ett brett sortiment som tillfredsställer även den mest avencerade hembryggare. I webshoppen finns all utrustning som plast- och jäskärl, livsmedelskranar för fat och dunk, doppvärmare, vinfiltreringsapparater och alla ingredienser som krävs för bryggning.

I sortimentet finns även goda läskkoncentrat (4 cl till 1 liter läsk är doseringen) med mindre socker, eller inget socker alls, men med samma sötma som vanlig läsk.

Det tillhandahålls även bordsvatten- kaffe- och vispgräddearomer – allt för den goda smaken skull. Hembryggning.se är den kompletta butiken med bra produkter för kräsna hembryggare.

Produkterna finns i nya www.hembryggning.se butiken och levererar direkt till konsument. Under en begränsad tid levereras alla beställningar fraktfritt inom Sverige.

För ytterligare fakta:
Thomas Ström
Epost: thomas (snabela) gertstrand.se
Tel 040-620 21 86
Fax 040-18 30 25
www.gertstrand.se