Gå opp i vikt med LCHF

Undervikt kan vara lika jobbigt som fet

Det är inte alla som kämpar mot överflödiga kilon, även om detta problem totalt klart har fått mest observans genom åren. Underviktiga personer som inte går upp i kroppsmassa trots att de försöker, upplever samma dåliga självkänsla och otillräcklighet som överviktiga människor gör. Ofta handlar deras problem om bristfällig hunger, en enormt aktiv livsstil eller någon form av åkomma. Mer Info HÄR

En överviktig människa hånar man sällan fritt, det är förbjuden att gnata på någon med enorm övervikt om att äta mindre eller lägga band på sig själv, för man vet ju hurdan svårt det kan vara samt att det kan finnas en stor mängd psykologiska hinder bakom. En underviktig individ är det emellertid i de flesta läger ok att alltid driva på till större portioner, tätare avsikt eller dylikt. Att dessa uppmaningar är både onödiga samt många gånger sårande varesig man inte vet om detta, men så är det. Få personer trivs med ohälsosam undervikt samt gör man det så har man antagligen någon form av ätstörning.

Äta på regelbundna tider

En nyckel till att hitta en nyttig kosthållning och betydelse är att förtära på regelbundna tider. Är man underviktig så kan ett mål var tredje timma kunna vara lämpligt. Är man fet så kan det få gå lite längre emellan målen.

Aptitdödare

Att exkludera socker ur sin diet är mycket effektivt för den som vill gå upp i vikt, även som för den som vill gå ner i vikt, men av en helt annan anledning. Småäter man söta saker så tappar man aptiten på riktig mat, mat som bygger en hälsosam anatomi. Antagligen dricker man en Coca-Cola till morgonmål samt känner sedan ingen aptit förrän efter arbetsdagens slut. Börjar man istället dagen med ett stabilt frukostmål hållbar av protein samt fett så är en mager kropp snart redo för mer bastant muskler. Lemonad, godis, chips, koffein samt elakt sammansatta halvfabrikat är riktiga aptitdödare för de som allaredan lider av dålig aptit.

Extra fett!

Genom att förtära bara äggviteämne och fet kost så bygger man upp kroppen på ett hälsosamt sätt utan att fylla ut med onödiga kolhydrater som ändå inte skänker något vettigt. Som underviktig är det extra viktigt att man får i sig riktigt mycket fett så feta såser, fett kött samt nötter är ypperliga ingredienser i ens måltider.

Proteindrinkar

Att inmundiga proteindrinkar kan assistera till att få startat både aptit samt energinivå. Särskilt aktiva personer behöver fylla på med protein jämnt för att inte gå miste om muskelmassa. Ofta upplever underviktiga att det är enklare att dricka energin än att matbit den i sig.

Uppbyggnad Från insidan

LCHF innehåller mycket näringsrik mat som bygger opp allt från organ till ben och muskler. Är man som underviktig förskräckt för att gå upp för mycket, antagligen lider man av någon ätstörning, så är LCHF helt givet svaret alldenstund man på denna diet når sin idealvikt, men inte mer än så. Muskler, tunga ben och hälsosamma organ väger mer än smala ben samt skinn utan att man ser nämnvärt bredare ut.

Svaret för underviktiga sockerjunkies

Har man besvärligt för att avsäga sig alla söta smaker så finns det numera sötningsmedel och aromer som man kan begagna som är helt fria från kolhydrater. Aromhusets essenser för allt från bordsvatten till yoghurt, visdpgrädde samt kaffe har blivit en stor hit. För att söta sitt fika kan man droppa i Sucralose från allt-fraktfritt.com. Ingen skall behöva gå otillfredsställd på LCHF!