Gert Strand AB lanserar nytt flytande Sucralos sötmedel på bekäm flaska med pipdosering

Sucralose flytande sötmedel från Gert Strand AB är det endaste sötmedel från Gert Strand AB är det endaste sötningsmedel som har smak av riktig sötma utan att innehålla kalorier eller kolhydrater.

Sucralose tillverkas av socker – genom att man modifierar en sockermolekyl så att den i princip smakar likadant – men 600 ggr starkare.

Sucralose ersätter socker i många produkter där socker fordom fanns. Sucralose flytande sötmedel används för att få sötma i drycker (fika, läsk mm) och kokkonst men kan oxå användas till bakning tack vare att den behåller sin sötma även då den blir varm. Sucralose flytande sötmedel kan ungefär användas överallt där socker använts.

Sucralose flytande sötmedel är också efterlängtat inom hälsokost och viktkontroll. Med bara en droppe får man den sötma i kaffet som önskas, utan att få ett litet antal kalorier. Många kämpar för att hålla vikten samt här kommer Sucralose flytande sötmedel att vara en stor assistans alldenstund den baraendast passerar igenom kroppen utan att tillföra} något.

Till skillnad från andra sötningsmedel, som Stevia och Aspartam, skänker Sucralose flytande sötmedel ingen besk eftersmak utan smakar naturligt söt. Bismaker som “metallsmak”, ”lakritssmak” och ”aspartamsmak” fattas helt!

–  Det har länge funnits önskemål om en produkt som smakar sött, utan bismaker och utan kalorier och kolhydrater, säger Thomas Ström, försäljare på Gert Strand AB, och fortsätter. Efter många års utveckling har vi nu funnit produkten och vi tillverkar för fullt för att hinna leverera och vara säkra på att det alltid är högsta kvalitet.

Var droppflaska Sucralose sötmedel rymmer 33 ml och det motsvarar ett helt kilo socker. En droppe flytande sötmedel motsvarar en halv sockerbit. För att förenkla doseringen är flaskan försedd med pipett.

Gert Strand AB söker nu ytterligare återförsäljare via internet.Då det inte finns någon konkurrens och produkten har högsta kvalitet och är billigare än i andra länder så tror man att många nya återförsäljare kommer att strömma till.

Han menar att Sucralose sötmedel, som är fritt från både socker och kalorier, är exakt vad alla hälsomedvetna människor idag är på jakt efter – ett sätt att sätta god smak på tillvaron utan att kompromissa med sin hälsa.

För mer fakta: Sucralose Sötmedel tillverkas av Gert Strand AB samt säljs över hela landet i välsorterade butiker, bl.a. här allt-fraktfritt.com/sucralose-19/

Thomas Ström
Epost: thomas (snabel-a) gertstrand.se
Tel 040-620 21 86
Fax 040-18 30 25

Gert Strand AB är ett livsmedelsföretag som uppfinner samt levererar produkter framför allt till bryggeri och dryckesindustrin, framförallt utomlands. Många produkter packas också i konsumentpack. Sucralose flytande sötmedel säljs dels till industrin i dunkar och och som Provate Label med köparens etiketter samt till konsumenter i flaskor.

Suctralose Press info: www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/sucralose-nytt-soetmedel-nu-i-sverige-680513
Mer Sucralose info: aromhuset.com/

Bli återförsäljare: www.gertstrand.se

Be the first to comment

Leave a Reply