Industri fastigheten på Industrifastighetentill salu för bums under 6 miljoner – rimligt pris 2,5 miljoner

Industri fastigheten på Svarvaregatan 1 i Svedala vi – Svedala Loppis – såg på och underkände till priset 3 1/2 miljon är nu till salu och säljes för 5,75 miljoner.

Mäklare är Hilding Ottoson som på sin sajt visar snygga bilder från i somras, tagna på distans så den 42 år gamla penselmålade byggnaden ser ut som en ny industrilokal.

Man upphör aldrig att baxna. ..

Vi tittade på denna industribyggnad för att köpa till loppislokal fordom i år. Det regnade rättfram igenom taket, avloppsystemet var en katastrof, alla portar gick inte att öppna, alla fönster måste bytas. Mycket i dito stil, när uppskattade reparationer närmade sig 1 miljon lämnade vi lokalen.

Nu är industrilokalen på Svarvaregatan 1 i Svedala till salu för ganska 6 miljoner kronor. Säljare är ett AB som efter försäljningen bara kan likvideras då det slutat driva verksamhet. Risken för dolda fel är uppenbar, t ex alla kloak under fastigheten. Plattan är 36 X 20 meter, ingenting kul om man hittar dolda fel efter ett förvärv.

Tack alla Du som tipsat om fastigheten men vi (samt 3 företag från Svedala, alla i akut behov men kom till dito deduktion) har redan tittat på den före den var allmänt till salu. Fastigheten är värd 3 1/2 miljon om den repareras främst. Ägaren har betalat för mycket för fastigheten, annars skulle vi bjudit 2 1/2 miljon or renoverat den.

Tillfälle att förvärva en industrifastighet i Svedala. Exponeringsmöjligheter samt stor access från såväl E65:an som 108:an. Här har bedrivits försäljning samt lagning av husbilar m.m.

Byggnaden är uppförd 1979. Ytan består c.a 720 kvm samt inrymmer försäljningsyta, reception, kontors- och konferensrum m.m. Hårdgjord tomt.

Gästskribent: Svedala Loppis, Svedala