Kamma hem storvinsten med hjälp av skraplotter via nätet

Skraplotter online är det nya sättet att testa sin lycka. Många är vi som varje dag, vecka eller månad testar vår lycka genom att spela skraplotter, vi tänker att det kanske just idag är vår tur – någon gång händer det ju!

Skraplotter online

Bland svenska lotter är Triss den mest bekanta, den vanligaste trisslotten kostar 25 kronor och genom en sådan kan man vinna max 2,5 miljoner kronor. Det finns dock en extra ruta på samtliga trisslotter där man har möjlighet att multiplicera sin vinning med en, två eller tio gånger. Det finns många fantastiska vinstvariationer på Triss skrap, en är att man får anlända till TV4:s Nyhetsmorgon och skrapa en enorm lott där man som minst vinner 50 000 kronor och som mest 5 miljoner kronor år. Sedan man startade med TV-Triss så har över 200 personer blivit miljonärer i direktsänd TV.

Att vinna på Triss öppnar dörrarna för mycket som tidigare upplevts som avlägsna fantasier, särskilt om vinsten hamnar i händerna på en typisk arbetare som dag ut och dag in följer samma mönster och lever på samma budget. Dröm blir till verklighet. Skraplotter mer fakta.

Ifall man skrapar fram tre rutor med klöversymboler så är det likaså tv-dragning som gäller. Som minst vinner man då 10 000 kronor i månaden under tio år och som mest 25 000 kronor i månaden under 25 år. Man kan välja att erhålla vinsten som en engångssumma istället, men då får man «bara» en halv miljon. Triss finns både i fysisk form att köpa hos spelombudet, men dessutom online att skrapa virtuellt.

Övriga populära skraplotter på nätet är Tia Stjärnvinst, SkrapBingo, SkrapKryss samt SkrapPyramid. Bland Triss lotter finns det fyra sorter – Triss 1986 som är originallotten, Triss 25, Triss 30 samt Triss Dubbel. Alla dessa finns att skrapa via svenskaspel.se, men det finns idag mängder av oberoende spelsajter som erbjuder mängder av skojiga skraplotter online.

Att online spela blir allt vanligare, ej enbart beträffande svenska skraplotter, utan samtliga varianter av spel. Det är både lätt och komfortabelt att sköta sitt spelande hemifrån datorn där man i lugn och ro kan välja nummer, namn samt lotter som känns rätt. Man undgår stressen som kan uppstå inne i en spelombudsbutik och risken att man begår felsteg blir mindre. Genom att onlinespela s får man även veta omedelbart ifall man har vunnit på skraplotter online eller ej.

Att inhandla en skraplott online är inte dyrare än att handla den i butik. Man ges inte riktigt liknande känsla av att låta den automatiska skraparen skrapa lotten åt en, men man undgår en massa övrigt strul och snart har man vant sig vid automatiken. Många människor tycker till och med att det är skönt att slippa skrapa själva.

Man kan skapa ett spelkonto genom valfri spelsajt som man själv laddar med så mycket pengar som man bedömer att man vill spela för per vecka alternativt månad också väljer man stundtals någon skraplott online att spela på.

Det är såklart viktigt att man inte låter sig slukas av speldjävulen, allt för många trillar dit när de väl sätter igång och börjar spela – oavsett vilken spelsort det handlar om. Därför är det ett bra tips att fylla sitt «spelkonto» med en viss summa per månad och därefter göra tydligt för sig själv att det är denna summa man äger och inte ett öre mer.

Plötsligt kanske det händer, att man sitter där med sina skraplotter online och kammar hem miljoner, tänk vilken känsla!