Kryddad vatten, en del näringsmässiga fakta

Den ökade efterfrågan på smaksatt kolsyrat vatten har varit rätt så fantastisk, den ökade efterfrågan beror självfallet partiell därför satsningen på en “friskare livsstil” och den betvivla som flera har för kranvatten.

Smaksatt vatten – de näringsmässiga information med efterfrågan på den sundare livsstil som promenerar labb i hand med det ökade intresset för vad vi i själva verket äter samt dricker, de “näringsmässiga fakta” som finns på etiketterna utav livsmedel samt drycker granskas som aldrig förr.

Men som du kan presentera dej, utan att forcera i dej något av olika smaksatta vatten som vi dricker, är det ganska mycket att rapportera om.

Men tillverkarna vrider samt vänder på märkningsreglerna som gör att du missar flera av detaljerna i vad som finns i drycken på etiketten samt en del är det vad människor förväntar sej att se, ehuru de inte fullt ut begriper vad det hela innebär.

Ett utav de mest frapperande exemplen är väl Coca Cola med sitt meddelande att en burk Coca Cola innehåller lika mycket socker som ett motsvarande bägare med apelsinjuice (cirka 10 bitar socker).

Att efter att Coca Cola saknar allt vad vitaminer samt mineraler som finns i fruktjuice väljer de att inte nämna något om.

Om du idag anser att 10 bitar socker låter mycket – som det är – så bese vad en Milkshake på MacDonalds innehåller, motsvarande 16 bitar socker av kolhydrater!

Flera och flera inser vådan utav att stoppa i sej en mängd mer socker.

Läskedryckstillverkarna lanserar då istället lightdrycker som istället innehåller sötningsmedel utav tveksamma hälsoskäl.

Smaksatt kolsyrat vatten, vinner mer och mer mark som ersättare utav de vanliga läskedryckerna. Man kan smaksätta själv, både köpt och hemkolsyrat vatten: http://allt-fraktfritt.com/aromer-for-bordsvatten-67/

Här i Sverige skall vi taxera oss speciellt lyckliga där vårt vanliga kranvatten kan vara renare än de flaskor med vatten som finns att handla i livsmedelshallarna.

Kryddad vatten – ett hälsosammare alternativ samt med kravet på en sundare livsstil går det ökade intresset för vad vi i själva verket äter samt dricker.

Konsumenter tittar alltmer sin föda samt dryckesval baserade på näringsinnehåll och den näringsmässiga informationen på etiketterna som aldrig förr.

Konsumenter är också mer medvetna om vikten av vattentillförsel som en andel av en nyttig livsstil.

Att hålla anatomin väl hydrerad förbättrar energinivåer, stöder till att dumpa toxiner från ditt system, samt stöder till att hålla huden så den ser mer ungdomlig ut.

Vatten, i antonym till traditionella kolsyrade drycker, juice, kaffe etc är kalori fri samt innehar inga negativa egenskaper, men låt oss vara helt ärliga, det kan vara en del trist.

Vatten som smaksatts med sockerfria aromer erbjuder samtliga fördelarna med rent vatten men med tillägg plus för att det smakar bäst, samt med så många spännande och dramatisk smaker som är tillgängliga idag finns det alltid någon smak som kan tilfresställa även den mest blaserade utav provsmakare.

God smak, inga kalorier är ett absolut val för den hälsomedvetna konsumenten.


Bordsvatteninfo.