Ny webbutik där allt är fraktfritt lanceras med produkter som annars är svårfunna

Allt-Fraktfritt.se sortiment är unikt med mycket noga utvalda produkter. En hel del av sortimentet tillverkas själv på Gert Strand AB, det svenska företaget som står bakom Allt-Fraktfritt.se. Produkterna håller alla mycket hög kvalitet och kan vara svåra att finna i andra affärer. Produkter från andra tillverkare saluförs också om det är bra varor som är användbara.

På Allt-Fraktfritt.se är allt fraktfritt. Även om beställningen uppgår till flera hundra kilo så debiteras ingen fraktavgift. Butiken erbjuder bra och smidiga betalningssätt som gör det lätt för kunderna att handla. Vikten av just enkelhet och användarvänlighet har varit en av de stora grunderna för butikens layout och funktion. Jippon med erbjudande som tilltalar besökarna finns tillgängligt omgående när kunden ankommer till butiken.

I butiken erbjuds svenska kunder fraktfria leveranser av bra varor som t.ex. Fulstopp, marknadens effektivaste giftfria påväxtdödande medel mot all påväxt på alla ytor. Fulstopp är mycket enkelt att använda och dessutom drygt för konsumenten att använda. Alla tillbehör som munskydd, masker och handskar finns naturligtvis att beställa på Allt-Fraktfritt.se.

Produkter för bryggning intar en egen grupp i butiken där Gert Strand AB erbjuder produkter som också säljs på den svenska sajten för hobbybryggare – hembryggning.se. Detsamma gäller produkter från företaget DogSecurity med hundprodukter som bl.a. Dressyrlänken hundhalsband, hundkoppel, liggunderlag, valphagar och foder.

Allt-Fraktfritt.se webshopp erbjuder aromer och smaker av fabrikat Aromhuset. Med aromerna kan man få smak till sitt kolsyrade vatten, vanligt bryggkaffe och vispgrädde. Det unika med produkterna är att de innehåller inget eller mycket lite socker. Trots att du hittar betydligt mindre kolhydrater behålls smak och sötma och produkterna smakar som det skall smaka.

Som just nu enda butik i landet finns också handplockade unika produkter för hälsa och kost. Världens bästa kanel – äkta Saigonkanel (latinska namnet Cinnamomum loureiroi) från Vietnam finns i olika förpackningsstorlekar I butiken. Kanelen är så unik och ny att inga andra svenska firmor HAR den och den finns att beställa helt fraktfritt i butiken. Sötningsmedel som ger sötma utan bismaker, kalorier eller påverkan på insulinnivå tillhandahålls också i den nya butiken. Sucralose som är det enda sötningsmedlet som tillverkas från socker ger hela 75% av sötman men inga kalorier. Detta uppskattas av diabetiker och lågkolhydratkost som LCHF, Atkins och andra GI kostmetoder.

Allt-fraktfritt gäller inom Sverige. För att möta efterfrågan från utländska kunder i bl.a. Danmark, Spanien, Danmark m.m. finns butiken Allfreightfree.com där man säljare ungefär samma varor som den svenska fraktfria butiken. Allt-Fraktfritt.se har ett unikt och brett sortiment som håller hög kvalitet och tillfredsställer kundernas behov av både snabbhet i att handla, bra produkter till rätt pris och snabba leveranser.

Alla fraktfria produkter och jippo finns i nya www.allt-fraktfritt.se och levererar hem till till konsument i hela Sverige.