Satsa på spännande 3wow skraplott online på nätet

3WoW skraplott spel är en skraplott som ingenting övrigt, samt är en av de populära online på internet  spelen av ett mycket bra anledning – välj rätt kort och du kan vinna den fantastiska prissummanav 11 miljoner kronor, detta innefattar svenska sajter, på en del utländska kan du vinna mycket högre belopp, så – kom ihåg namnet, 3WoW!

Den ursprungliga skraplotten gjordes med hjälp av manuella metoder för slumpmässiga val. 1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion av  forskaren John Koza samt Daniel Bower tillverka den första datorgenererade skraplotten.
Enkla skraplotter kräver att spelaren passar tre (alternativt varierande mängd) av samma vinstsummor. Om detta händer vinner spelaren detta belopp. Mer komplicerade skraplotter har ett flertal olika sätt att vinna på ett kort. Andra skraplotter involverar matchande symboler, bilder eller ord eller är anpassningar av populära kortspel som Blackjack, Poker alternativt Monopol.

3WoW skraplotten är en av de populära kategorierna av online på internet skraplotter. Om du inte vill agera 3WoW kan du hos de flesta spelbolag välja bland en antal andra skrap- eller scratch som de heter på engelska, där de mest populära är; Fantasy Scratch, Sport Scratch, Casino Scratch med många fler.

Till de ”gamla vanliga bekanta” hittar du trisslotter eller trissen, stor tretal, skraptriss med sina respektive trissvinster.

Ett bra sätt att experimentera spela på skraplotter eller i detta fall 3Wow är att alla online på nätet spelportaler har chans att provspela helt gratis. Du behöver inte vara nervös att spela, idag har alla spelbolag mycket bra ”hjälp – information” om respektive spel på sina spelsajter samt räcker inte det så kan brukar det oxå finnas en supportfunktion.

Innan du börjar agera på ditt 3Wow spel, läs detta som delvis är hämtat från spelbolagets ComeOns sajt.

Reglerna för att satsa på skraplotten 3 Wow är mycket enkla,
Om du känner dig osäker på hurdan spel funkar så kan du spela ett antal omgångar totalt gratis. Då väljer du först att spela på skoj.
Då kan du skrapa hur mycket du vill så att du känner dej hemma med lotten innan du börjar agera med riktiga pengar.
Sedan är det bara att alternera till situationen där du lirar för riktiga pengar och välja hurdan mycket du vill satsa med plus- och minus-knapparna.
Sedan väljer du en skraplott av de tio som finns att välja mellan samt skrapar, antingen ett fält i taget eller så kan du välja att klicka på ”Skrapa alla” för att se din avans snabbare.
Om du vinner kan du sedan skrapa vinstfördubblaren och har du då riktig tur kan du ta hem riktigt stort.
Om du skrapar fram rutor med klöver så har du chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid.
Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. När man satsar går det att satsa så lite som 5,50 kronor samt ända opp till så mycket som 225 kronor per lott, ju mer du satsar desto större pengar kan du ta hem. Dessutom finns det en jackpot på inte mindre än drygt 11 miljoner kronor för dig som är riktigt tursam!

Att alla spelsajter med på webben spel, inte bara 3WoW, har jättesnygg grafik gör inte spelen mindre dramatiska,vinner du desssutom 11 miljoner alternativt de 55 000 tusen kronorna var månad så borde även din dag vara räddad.

Be the first to comment

Leave a Reply