Skor broddar stå sig dig på fötterna även på slippriga vägar

Med skor broddar under fötterna minskar du drastiskt risken att dratta när vägarna har blivit slippriga av fruset vatten samt snö. Halka skördar många benbrott varje år, hela 25000 människor söker sig till akuten till följd utav halkolyckor samt de mesta kommer in med brutna fot- alternativt handleder. Att bryta ett ben i anatomin – som som helst – är oerhört smärtsamt, för att inte tala om hur besvärligt det gör ens liv i flera veckor. Många kan ej ens arbeta som standard under ganska lång tid efter ha brutit ett ben.

Utav alla som halkar så skadar sej en av fyra så pass allvarligt att de tar sig till akuten, men med skor med broddar på fötterna så är risken att ens halka knapp. Metallpiggarna som utgör isbroddar gör att man får ett väldigt säkert och fixerad grepp mot marken som möjliggör vanligt rörelsemönster också på riktigt glatt underlag.

Broddar till löparskor är att handla i sportbutiker samt brukar få halkbroddar under hela fotsulan – ett par till fyra baktill samt fyra till sex framtill. Vidare finns enklare typer som lämpar sig antagligen för vardagligt rörelsemönster – till och från arbetsplatsen eller affären t ex.. Dessa skor broddar brukar kunna fästas under antingen hälen alternativt framfoten samt de broddar skor med kardborrband anses generellt vara de enklaste att ta av och på. Skor broddar som fästs under hälen ger bra stöd mot glatt mark och är perfekta att använda i stan alternativt på kortare promenader. De halkbroddar som fästs under framfoten gör att man får en något onaturlig gångstil, men lämpar sig antagligen till de som bär skor med klack. Vilka isbroddar som helst är alltid bättre än inga doja broddar alls.

I Sverige är många hundägare, hunden är vår bäste vän samt förtjänar sina dagliga promenader för att effektuera sina behov, pinka in sitt revir samt få sin dagliga dos fysisk aktivitet samt lek. En vovve bryr sej sällan om utetemperatur, tvärtom gillar flera jyckar att leka i snö och simma i isvakar. Att hålla en jycke inne bara för att det är snöig samt isigt ute är ej korrekt samt med isdubbar skor ska man inte heller det. Plagg kan man alltid finna som skyddar mot skur, blåst eller köld, och nu när halkbroddar är så lättillängliga är det inga fler ursäkter. Realitet är att rastrundan innehar samtliga chanser att bli extra festlig när vintern bjuder på så många roande beståndsdel. Klicka Här för mer info.

En vovve ska inte broddar under sina tassar för hennes trampdynor är redan trubbiga och klorna skänker tillägg fattning mot marken. Dessutom så skadar sej inte en vovve lika enkelt som en människa om den halkar. Vi är inte lika lyckligt lottade samt ska på grund av detta investera i skor broddar före vintern.