Skor med broddar hjälper en att hålla sig på fötterna i snön

Skor med broddar stöder en att hålla sej på fötterna under vinterns hala månader. Det är inte längre sant att isbroddar förknippas med gamla folk alternativt hurtiga motionärer, halkskydd är nu något som i mycket stort sett alla borde skaffa sej.

Om man funderar på att köpa halkbroddar så är en inrådan att minsann göra slag i grejen. Ofantligt många människor halkar på is samt snö var dag under hela vintern och det kostar mycket i bedrövelse samt möjlig jobbförlust, för att ej berätta vad det kostar sjukvården. De vanligaste skadorna bland de 25000 individer som kommer in till akuten för behandling av halkskador varje år är av hand- alternativt vrist. Övriga fraktur samt hjärnskakning är också rätt så vanligt. Om samtliga dessa hade burit skor med broddar så hade om inte samtliga, så åtminstone de flesta utav dessa obehagliga olyckor kunnat förhindras.

Det är en självklarhet för oss här i Norden att byta våra sommardäck mot grövre vinterdäck när vintern är i annalkande. Detta för att ha ett bättre fattning mot marken när vi kör samt väglaget riskerar att vara halt. Nu är det förvisso författning på vinterdäck, men det är inte en helt dåraktig jämförelse att dra till våra skor. Broddar till skor har samma, om inte ännu bättre, effekt på hala vägar som vinterdäck innehar till bilen, samt flera dör varje år som ett konklusion utav att falla än vad som omkommer i trafiken. Blott det visar hurdan viktigt det minsann är att ta detta med isbroddar till skor på allvar.

Broddar är i annorlunda typer, dels halvfotsskydd som matchar bra för kortare promenader samt vardagsbruk, men också broddar för löparskor som nyttjas under motionsrundor alternativt långpromenader. Dessa träs om foten framtill samt klickas fixerad baktill för att efter ge fullgott skydd mot halka även om vilken hastighet man anländer upp i. Om man älskar långa promenader, om man har vovve som behöver längre motionsrundor regelbundet, om man önskar ta vägen ut med sitt vagnbarn för att ge det frisk luft och stimulans alternativt om man totalt enkelt önskar bränna en del överskottskilon i joggspåren så är broddar språngmarsch helt klart en förnuftig – om inte till samt med erforderlig – penningplacering.

Var kan man då handla broddar? Broddar löpning, samt övriga typer av isbroddar, finns att köpa i de mesta sportbutiker, samt på Clas Ohlson och i ett flertal nätbutiker. Man borde vara ute i god tid före vintern när man vill inhandla halkskydd för de vanligaste storlekarna tenderar att ta slut ganska fort, vilket är bra eftersom det visar på ett markant ökat engagemang. Nätshopen www.allt-fraktfritt.com innehar prisvärda skor broddar i olika typer. För mer info Klicka Här.

En vovve ska ej broddar under sina tassar för hennes trampdynor är redan trubbiga och klorna skänker tillägg grepp mot marken. Därjämte så skadar sig inte en hund lika lätt som en individ om den halkar. Vi är ej lika lyckligt lottade och bör på grund av detta investera i skor broddar före vintern.