Skrapa fram storvinsten med hjälp av skraplotter via webben

Att köpa sin skraplott online blir allt vanligare. Många är vi som gillar att skrapa lotter, prova vår lycka för en billig penning och hålla drömmar om ekonomisk oberoende levande. Samtliga måhända inte skrapar lotter i förväntan om att inbringa högsta vinsten, men det är helt klart något vi är flera som drömmer om. Mer info finns: Klicka på denna länk.

Triss är vår mest välkända skraplott, men på senare år har det dykt upp allt fler. Tialotten är idag även omtyckt, man vinner inte lika stora summor, men insatssumman är å andra sidan även lägre. De flesta av oss kan klara sig utan någon tia i veckan för att hålla drömmarna levande.

När man spelar trisslotter på traditionellt vis så handlar man först en lott eller två (alternativt fem!) hos sitt närliggande spelombud. Vissa skrapar lotterna på stående fot medan andra hellre suger på karamellen och i det närmaste genomför en liten högtidlig procedur vid skrapningen. Några skrapar rutorna omsorgsfullt en för en tills alltsammans av det översta skrapskiktet är borta, andra krafsar fram siffrorna i ett kör för att så raskt som möjligt få reda på om man har fått en vinstlott eller en nitlott.

När man handlar sin skraplott på nätet så missar man själva skrapandet, datorn gör jobbet åt en. Men man kan fortfarande välja hur man önskar skrapa fram sina rutor – en och en, alternativt allt på en gång. Man slipper också sitta och titta igenom sina rutor för att upptäcka en eventuell vinst, datorn meddelar en ifall man vann.

Man kan handla skraplotter online genom ett flertal spelsajter, t ex svenskaspel.se (här finner man t ex Triss skrap), svenskalotter.com samt lyckoskrapet.com. Det finns hur många annorlunda varianter av skraplotter som helst och man gör klokt i att betrakta vinstodds, vinstplan och – såklart – lottpris innan man ska spela skraplotter på nätet.

När man drömmer om ett liv i avsaknad av ekonomisk kamp så är det lätt hänt att man skapar sig en vana att skrapa lotter. Är man lite old school så kanske man gillar ritualen att promenera ner till spelombuden en given veckodag och köpa ett förutbestämt antal skraplotter. Man utför sin skrapningsritual – hur den än ser ut – och önskar att det en vacker dag kommer att ge högsta vinsten, eller åtminstone skapligt mycket pengar.

För modernare människor är det smidigt att ha åtkomst till sin skraplott på webben, man loggar in på sitt spelkonto och köper sina lotter där, man slipper lämna hemmet och i fall att man vinner så har man redan organiserat för sig beträffande utbetalningar osv.

När det gäller vilken variant av spelande som helst så är det angeläget att man har koll på sig själv, att lägga ut småsummor på lotter samt betting verkar harmlöst, men ifall speldjävulen får ett grepp om en så blir småsummor fort stora summor och den onda cirkel uppstår när man hela tiden tänker att det är just kommande lott eller spelrunda som innehåller storvinsten. Många går i spelfällan och får svåra problem – både ur ett ekonomiskt och psykologiskt synsätt – med att ta sig ur beroendet.

Att inhandla en skraplott online ibland är självfallet ingen fara och att ha en avlagd spelsumma per vecka är en god idé för att hålla koll på sina spelutgifter.