Smaksatt vatten, lite näringsmässiga information

Den ökade efterfrågan på kryddat kolsyrat vatten innehar varit ganska briljant, den ökade efterfrågan beror utan tvekan delvis på grund av satsningen på en “friskare livsstil” samt den misstro som många har för kranvatten.

Kryddad vatten – de näringsmässiga fakta med efterfrågan på den sundare livsstil som traskar labb i hand med det ökade intresset för vad vi egentligen äter och dricker, de “näringsmässiga fakta” som finns på etiketterna utav livsmedel samt drycker granskas som aldrig förr.

Men som du kan presentera dig, utan att tvinga i dej något av annorlunda smaksatta vatten som vi dricker, är det ganska mycket att anmäla om.

Men tillverkarna vrider och vänder på märkningsreglerna som gör att man missar många utav detaljerna i vad som finns i drycken på etiketten och en del är det vad folk förväntar sig att se, ehuru de inte fullsatt ut förstår vad det hela innebär.

Ett utav de mest anmärkningsvärda exemplen är antagligen Coca Cola med sitt meddelande att en burk Coca Cola består av lika mycket socker som ett analog bägare med apelsinjuice (cirka 10 bitar socker).

Att efter att Coca Cola saknar allt vad vitaminer och mineraler som är i fruktjuice väljer de att ej nämna något om.

Om man nu tycker att 10 bitar socker låter mycket – vilket det är – så kolla vad en Milkshake på MacDonalds har, analog 16 bitar socker utav kolhydrater!

Flera samt flera inser vådan utav att stoppa i sej en mängd tillägg socker.

Läskedryckstillverkarna lanserar då istället lightdrycker som istället har sötningsmedel utav tveksamma hälsoskäl.

Smaksatt bubbelvatten, vinner mer och mer mark som avbytare av de vanliga läskedryckerna. Man kan smaksätta själv, både köpt och hemkolsyrat vatten: http://allt-fraktfritt.com/aromer-for-bordsvatten-67/

Här i Sverige ska vi taxera oss speciellt lyckliga där vårt vanliga kranvatten kan vara renare än de flaskor med vatten som finns att köpa i livsmedelshallarna.

Kryddad vatten – ett hälsosammare val och med kravet på en sundare livsstil knallar det ökade intresset för vad vi i själva verket äter samt dricker.

Konsumenter kollar alltmer sin föda samt dryckesval baserade på näringsinnehåll samt den näringsmässiga informationen på etiketterna som aldrig förr.

Konsumenter är också mer medvetna om vikten utav vattentillförsel som en del av en nyttig livsstil.

Att hålla kroppsfunktionerna väl hydrerad förbättrar energinivåer, hjälper till att dumpa toxiner från ditt system, samt hjälper till att hålla huden så den ser mer ungdomlig ut.

Vatten, i antonym till traditionella kolsyrade drycker, juice, fika etc är kalori fri samt har inga negativa egenskaper, men låt oss vara totalt ärliga, det kan vara en del trist.

Vatten som smaksatts med sockerfria aromer erbjuder samtliga fördelarna med fräscht vatten men med tillägg plus för att det smakar bäst, och med så flera intressanta samt spännande smaker som finns att få nu är det alltid någon smak som kan tilfresställa också den mest blaserade utav provsmakare.

God smak, inga kalorier är ett självklart val för den hälsomedvetna konsumenten.


Kolsyra själv och smaksätt.