Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk FillUp e-vätska med smak av Gräddkola.

På internet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Gräddkola FillUp e-juice.se.

shake

E-juice är den vätska man blossar i e-cigaretter i stället för att röka tobak tobakscigaretter. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att göra egen e-juice med den nikotinhalt man önskar erhålla.

En Shake N´ Vape e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

Det fräscha sättet att sluta tobaksröka är med e-ciggen. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, choklad, vilda bär och frukter eller komplexa blandningar.

Gräddkola och toffee, ungefär som en dumleklubba är hur Cream Caramel smakar. Det skall bli kul att konkurrera med Svensktillverkad kvalitet då det mesta på marknaden idag är ifrån Kina med olika etiketter, säger företagets vd Gert Strand.

Aromer för e-juice har vi framställt åt ett bolag i UK i många år redan. Företaget i UK expanderade starkt med hjälp av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Tillverkare får gärna inhandla våra flavours, Glycerin och PG och själva mixa.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, givetvis TDP godkänd. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanligen använda kinesiska nikotinet. Smaken är uppskattad av vejpare.

e-juice

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, numera är det en livsmedelsindustri som levererar smaker och essenser över hela världen.

Merparten av bolagets produktion går på export. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

För hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker och även totalt sockerfria. De säljs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.