Allt-fraktfritt.se introducerar Shake N´ Vape e-juice med arom av Lakritsexplosion till e-cigg

Shake N´ Vape e-vätska lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Lakritsexplosion.se.

vejp

I e-cigg värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobaksprodukter. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Lakritsexplosion smakämne. Sen tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter smaken och basen till ångfärdig e-juice. Konceptet benämns Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigaretter är ett sätt att lägga av med att tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Ångan från e-ciggen eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter tobaksröka av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Det finns över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Smaker av choklad, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Smakexplosion av det godaste i lakritssmaken och i enorm mängd är hur Lakritsexplosion smakar. Svensktillverkad kvalité baserad på 40 års erfarenhet är något vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i flera år. Företaget i UK expanderade starkt med assistans av vår svenska kvalitet.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Kunder som vill ha personliga varumärken kan få det.

TDP godkända nikotinbaser med olika PG/VG blandningar finns för leverans. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Renheten är så hög att livslängden är 2 gånger genomsnittlig kvalitet kinesiskt nikotin. Smaken är uppskattad av vejpare.

vape

Företaget Gert Strand AB i Svedala har framställt flavours sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-liquid är populära inom Sverige.

Till hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även helt sockerfria. Dessa marknadsförs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.