Allt-fraktfritt.se introducerar Shake N´ Vape e-vätska med arom av Energy för e-cigg

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Energidryck.se.

gör

E-vätska är den vätska man blossar i e-cigg i stället för att röka tobak tobak. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Denna Energy FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigg.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-vätska FillUp.

E-cigaretter är ett sätt att sluta tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Man fortsätter röka tobak, men röken ersätts av ånga från e-vätska som är en blandning av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter tobaksröka av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

Det existerar över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Vanliga smaker på e-vätska är tårtor, vilda bär, fruktblandningar och karameller.

Den nya FillUpen Energidryck har en smak av Energy. Det skall bli spännande att konkurrera med Svensktillverkad kvalité då det mesta på marknaden nuförtiden är från Kina med olika etiketter, säger företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en tillverkare i UK i många år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår köpare i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Tillverkare får gärna köpa våra aromer, Glycerin och PG och själva mixa.

TDP godkända nikotinbaser med skilda PG/VG blandningar finns för leverans. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels brukade kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen på vejpen från e-vätskan blir som bäst då nikotinet är totalt rent.

el

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar flavours samt essenser över hela världen.

Den stora delen av bolagets omsättning är export world-wide. Konsumentpack av flera proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas också och kvalitén gillas av konsumenter. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och helt sockerfri. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka endast marknadsförs på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.