Allt-fraktfritt.se tillverkar och saluför Körsbär e-juice till e-ciggen

På nätet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Körsbär Shake N´ Vape e-vätska.se.

e

Den juice man röker i e-cigaretter kallas för e-vätska eller e-juice. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att göra egen e-vätska med den nikotinhalt man vill ha.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Körsbär smakämne. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-juice FillUp.

Det är enkelt att lägga av med att röka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med smak.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter röka tobak av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Det existerar över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Aromer av fruktblandningar, nötter, kakor, olika sorters sötsaker, mentol och örter är vanliga.

Körsbär med fruktig smak är hur Körsbär smakar. Efter 40 år med smaker blir det spännande att leverera även e-vätska uttalar företagets vd Gert Strand.

Smaker för e-juice har vi framställt åt ett företag i UK i många år redan. Företaget i UK expanderade kraftig med hjälp av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Fabrikanter får gärna handla våra aromer, Glycerin och PG och själva mixa.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar oxå i sortimentet. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Det vanligen använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Det rena nikotinet gör att smaken på e-juicen blir ännu godare.

I Svedala finns Gert Strand AB som producerar aromer till sprit, likör, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinsatser – och nu även e-juicearomer.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Aromer för kaffe, bubbelvatten och vispgrädde.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk ska smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två produktsortiment. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja enbart on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.