Allt-fraktfritt.se tillverkar samt säljer Fläderblommor e-juice till e-cigaretter

Svensktillverkad Shake N´ Vape e-vätska med smak av Fläderblommor lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

e-vätska

Den juice man röker i e-ciggen kallas för e-vätska eller e-vätska. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att mixa egen e-juice med den nikotinhalt man önskar erhålla.

Denna Fläderblommor Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigg.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter smaken och basen till ångfärdig e-juice. Inom Sverige heter systemet Shake N´ Vape, välkänt från hembryggda likörer.

E-cigg har blivit det lätta sättet att sluta tobaksröka. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Många går över till e-cigaretter för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

Mängder av aromer kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Vanliga smaker på e-juice är tårtor, vilda bär, fruktblandningar och godis.

Efterfrågan på Fläderblommor förväntas då en testpanel bedömer aromen av Fläderblomma som mycket smaskig. Svensktillverkad kvalitet baserad på 40 års kunskap är något vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår köpare i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Private Label kan vi även leverera.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, självfallet TDP godkänd. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Renheten är så hög att livslängden är Över 2 gånger genomsnittlig kvalitet kinesiskt nikotin. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar smaker och essenser över hela världen.

World-wide export står för nära nog 80% av Gert Strand AB:s omsättning Bolaget tillverkar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-liquid är populära inom Sverige.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en serie totalt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Aromhusets läskkoncentrat finns endast på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.