Få ett renare och trivsammare hem tack vare citronsyra.

Ett rent och friskt hem på naturlig väg med citronsyra. Helt allmän citronsyra fungerar som kalkborttagare i din kaffebryggare, disk- samt tvättmaskin och sanitetsporslin. Citronsyra som är en karboxylsyra har den kemiska termen C6H8O7. Jäsning är en procedur till att fabricera citronsyra vid sidan utav rena citroner.

rengöra

Om citronsyran nyttjas i livsmedel så betecknas den tillsammans med e-numret 330. Vi erbjuder här två användningsområden, dels i mat samt dels som rengörare inuti huset. Du kan exempelvis göra rent i badkar och toa med väldigt bra resultat.

Man kan rengöra hushållsmaskiner tillsammans med citronsyra.

Men vänta aldrig för lång tid att avkalka, utifall maskinen är sönder kan det vara försent. Avkalka är icke bara till att skänka ett bra synintryck. En snabbkokare som avger kalkstycken i kaffet samt teet är knappast att rekommendera. Fast man kan ju vara rädd inför kalkborttagningsmedel som är starka och farliga, däremot ifall man istället nyttjar ett par teskedar citronsyra då får man dito bra effekt utan risk för förgiftning.

citronsyra ger en effektiv, naturlig samt sund rengöring.Pröva får du upptäcka. Lite förvillande kan det vara med askorbinsyra samt citronsyra, många antar de är detsamma. Askorbinsyra är icke lämpad till rengöring.

När du rengjort disk- och tvättmaskiner med citronsyra och upptäckt att de inte enbart är rena utan istället fungerar bättre vill du inte återgå till avkalkningspulver. Du tvekar aldrig längre när det är tid för att avkalka din vattenkokare eller kaffebryggare tack vare att det är så enkelt.

Fadd lukt i tvättmaskinen blir man av med genom att köra en tvätt med citronsyra i stället för rengöringsmedel.|Om din tvättmaskin börjat lukta en aning unket är det absolut dax för en citronsyra-tvätt.

Alla verksamheter som hanterar mat borde använda sig av det naturliga citronsyraaltenativet för rengöring. 2 flugor i en smäll; Avkalkning samt rengöring Testa att lägga några bestick i citronsyralösning. Testa att rengöra dina ingrodda bakplåtar. Grillattiraljer blir rena, likaså golv och arbetsytor. Klicka på denna länk för mer info

Absolut inga farliga kemikalier, endast citronsyra som är ett födoämne i sig, så var inte orolig att använda maskiner eller ytor som är rengjorda tillsammans med citronsyra. citronsyra är syrlig samt innebär även att bakterier icke trivs i den miljön. För att förlänga citronsyrans effekt och förmåga ska dess emballage hela tiden förslutas efter nyttjande. citronsyra finns att beställa på allt-fraktfritt och Tradera.
Ska man vara orolig för att drabbas utav citronsyra ALLERGI?

Det diskuteras en del beträffande citronsyraallergi och dess efterverkningar. Det finns ännu inga vetenskapliga rön gällande citronsyra ALLERGI. citronsyra har funnits naturligt i frukter samt bär i 1000 tals år. Sveriges Livsmedelsverk gör det klart att man aldrig kan ha överkänslighet emot citronsyra då allergi är en reaktion på proteiner vilket inte finns i citronsyran.

Nu för tiden så hittar vi denna syra i hudvårdsprodukter och i kosttillskott. Det finns dessutom citronsyra inuti vissa allergimediciner, så kopplingen allergi till citronsyra kan skrinläggas. I detta fall kan allt tal om allergier glömmas bort medans den används för rengöring.

Se till att du har citronsyra pulver i hemmet i alla lägen

Man kan citronsyra köpa på internet samt det är troligen det smidigaste. Se till att handla en större spann så att du har tillräckligt då det blir dags för storstädning och du önskar ta hand om toaletter samt badkar samtidigt som du kalkar av hushållsmaskinerna!