Valphage, bur eller låda?

Samtliga tre kommer att funka, fast olika bra, och bliva inte frustrerad på valpen när det har läckt kiss på golvet.

Rent känslomässigt känns det fel att insätta en eller flertal valpar i en kartong ehuru den är stor nog till att börja med.

Jag föredrar dock en valphage som det nya hemmet för en liten hundvalp och även där den första basala träningen skall förekomma.

Om valphagen efter monteras opp i ett kammare vari familjen vistas mestadels så behöver nykomlingen inte beröra sig allen och kvarlämnad.

De riktigt stabila samt bäst valphagarna väger över 20 kg men är fortfarandew flyttbara mellan olika rum o man vill alternera mellan vardagsrummet och köket.

Men vi får antaga eftersom man läser detta att man inte tänkt att äga den nya valpen direkt på ett kallt badrumsgolv så behöver din valphage inneha en bra botten utav plast för ehuru man lägger tidningar
eller låda i botten så kan det läcka kiss samt först och förstöra golvet.

Varför valphage?

En låda kostar ju nästan ingenting jämfört med en valphage.

Den hygieniska biten är självklar här, det går aldrig att hålla ordentligt rent samt rent i en låda samt det ser bäst mycket trevligare ut med en fläckfri och fräsch valphage jämfört med besudlad kartong.

För valpen alternativt valparnas skull är det inte speciellt uppiggande att blott få se bruna väggar som reser sej skyhögt omkring dem. Info fr+ån: Finns här.

Tiken, mamman kan ej komma till sina babysar när det är dags att mata dem själv.

Att lyfta in medium vovve i en låda går an, men att höja ur den är en helt annan sak.

Sedan ditt eget pysselbehov att vara i närheten av dina nya familjemedlemmar blir inte i synnerhet enkelt när man i princip måste hänga över lådan och höja en valp i taget.

De moderna valphagarna med bra kvalite har ett rostskydd så det är helt OK att höja ut den i trädgården, för lite friluftsliv.

De innehar oxå rejäla dörrar som kan lyftas bort, speciellt bäst när valparna blivit större samt vill röra sej ledigt men likväl äga ett ”hem” att ta vägen till när det är dags för vila.

Fast två utav de största fördelarna (efter hygien) kanske man ej tänker på i första taget.

Om din hundvalp alternativt valparna finns i en förvissad valphage så kan man hela tiden har uppsikt över dem än om de finns inuti en kartong.

Man kan se att amning samt det sociala fungerar som det ska och jag lovar att inte bara valpen kommer att känna sig tryggare.

Om det efter finns barn i huset så vet man hurdan det kommer att funka.

Upp med den alternativt dem ur lådan, leka en stund mestadels då med lite flera kompisar för de ju så gulliga.

Fast frågan är hurdan mycket valpen gillar leken – och valpens moder?

Med en valphage kan barnen betrakta samt njuta av valpen, men på lite distans samt det är nog det bästa för den är ju varken Barbie eller Ken.

Jag letade runt samt hittade till slut vår valphage till vettigt pris på www.allt-fraktfritt.com och fast den är rätt så tung nära 28 kg så skickas de fraktfritt.