Varför ska jag ha en valphage?

Jag är i hemmet ständigt och valpen kan deltaga mig?

Detta är en riktigt bra be om något, följ mig när jag förklarar!

Det korta svaret – en valphage som används på rätt fason, kan vara en livräddare för valpar och kan oxå ger dej lugn att kunna att din valp är på ett säkert ställe, när du är upptagen alternativt borta! Hämtat från: Valphagesajten valphagar.se.

Ett utav de långa svaren – samt detta kan verka ta vägen lite runt, men läs följande text noggrant – detta är jätteviktigt när man föder opp en liten valp alternativt flertal.

Detta är baserat på mina mångåriga erfarenheter samt bakom är oxå ett litet antal av de sorgliga historier några övriga valpägare innehar delat med jag under åren.

För att framgångsrikt ta upp en liten puppy till en frisk vuxen, behöver du avstyra att din hundvalp får hypoclycemia (lågt blodsocker) så mycket som möjligt.

Man kanske inte kan undvika alla hypoglykemiska episoder, särskilt om detta är din första valp samt man försöker lära dig skillnaden mellan en liten puppy och en större – men jag antar absolut att det är angeläget att du har så få perider med lågt blodsockerepisoder som möjligt.

En valphage stöder dig att uppnå detta.

Om du ej är bekanting med hypoglykemi hos valpar, bara för att sammanfatta – långt ned blodsocker händer när dina valpars “kaloriintag ej kan hålla jämna kliv med sin kaloriförbrukning”.

Dålig kvalitet på föda, de tar för stora tuggor när de äter, alltför distraherade för att inta, för mycket fysisk aktivitet, springer, leker samt studsar överallt istället för att spendera en del av sin dag i en valphage nära dig, inte nog rast samt sömn, mycket av kinkighet alternativt gråt för att de är ensamma, frossa när det är kallt alternativt flåsande när det är hett – allt tar bort välbehövlig kolhydrater från den lilla kroppen.

Ditt jobb under de första månaderna är att se till att frågor som dessa ej blir till ett litet antal problem alls.

Detta är en utav anledningarna till att valpar inte är lämpliga allmän, och hurså det är viktigt att du letar dig den tid du är gärna att investera, och den behandling och stöd man är villig att ge din puppy var dag utav ditt liv!

Före du tillverkar beslutet att handla alternativt ta till ditt hushåll en!

Så nu att besvara din be om något ovan – hurså behöver du en valphage alternativt dylik fristad för din valp?

Alldenstund en valphage skänker allt det erforderlig ovan:

En säker plats, där din lilla valp kan vara säker även utan tillsyn.

Obunden från skador och olyckor, och där det inte kommer att hamna i trånga utrymmen vari den inte bör vara i, när man ej tittar på.

Små valpar passar in i de minsta utrymmen man kan tänka sej – samtliga skrymslen och vrår man tror att de ej kunde komma in – anta åter – de kan och ges de möjlighet, kommer de!

I en valphage kan valpen vara var man än är, när man tillverkar dina vanliga sysslor samt fortfarande vara i en säker ett klimat.

Man kan krama, kela och älska den, du önskar blott ej riskera att du trampar på den, springer ut alternativt gömmer sig.

Samt förresten – valpar känner till aldrig själva när de ska avbryta i god tid!

Valpar kan leka tills de somnar, glömmer att konsumera eller inmundiga, samt efter att braka en timma eller två efteråt.

En hundvalp kan umgås samt vara med dig – blott inte hela dagarna.

Tills valpen är någonstans i 6-7 månader intervallet, skall du behandla det som en mänskligt spädbarn med dieter agenda / vila / kinesa perioder, samt sedan det att den nått den åldern – ska du ännu behandla det med stor aktsamhet när det gäller storleksbegränsningar, energi nivåer samt säkerhet.

Detta var en del kort om hurså man ska en valphage till din nya familjemedlem, men det finns flera fler anledningar varför det är bäst med en bastant valphage, bland andra när du önskar att din hundvalp alltid skall känna sig trygg samt när du skall träna din valp att bli rumsren – men det är att annat kapitel.