Blek håret effektivt med askorbinsyra

Kanske har du allaredan fått tipset om att mixa askorbinsyra med ett bra schampo och vatten för att bleka ditt hår. Men fungerar det verkligen att bleka på det här sättet? Visst kan man bleka med askorbinsyran, ändock det är betydelsefullt att koppla att man ej får samma utfall som med en kemisk blekning.

askorbinsyra

Mildare blekning för hår som man tvingas vara lite aktsam med

Ifall det är så att du ofta bleker ditt hår samt färgar det i annorlunda färger så vet du att det här sliter på hårets kvalitet. Man kan behöva ta pauser och låta håret tillfriskna men om man samtidigt minsann känner för att bleka en aning så kan man ju askorbinsyra köpa för att på ett avsevärt milt sätt förvränga på tonen.

Askorbinsyra hår kan behandlas med sliter absolut inte på håret som helt vanliga färgningsmedel gör. Så även ifall det låter lite galet att bleka håret med c vitamin så kan det rentav vara en bra sak att göra då man vill undfly onödigt slitage.

När blekt hår får en grön ton

Det kan minsann kännas tråkigt då håret som man nyss har blekt börjar se grönt ut. Det här kan bero på lite skilda saker. Ifall man exempelvis badar i klorvatten så kan detta resultera I att håret på grund av detta får en grönaktig ton. Lösningen kan vara en påse askorbinsyrapulver. Genom att bleka med medlet så får man tillbaka den färg som man ville ha på ett enkelt samt naturligt sätt.

C-vitamin är bra för så många olika saker

Men det är inte endast håret som kan behandlas med askorbinsyran som ju de facto är detsamma som c vitamin. Med c vitamin mat så mår man fint.

Vad är c vitamin bra för? C vitaminer är främst mycket bra för immunförsvaret och det är för den skull som de beskrivs som motverkande mot förkylningar.

Men det finns mer att bringa från denna smarta produkt…

Vacker hy är något som flera drömmer om

Man kan faktiskt behandla hyn med c vitaminet i pulverform. Ifall du handlar en förpackning askorbinsyra så kan du ta en knivsudd av denna och mixa med vatten för att därefter badda i ansiktet. Gör detta innan du lägger på kräm samt smink. Detta kan skänka en briljant effekt med välmående hud som utstrålar hälsa.

Köp alltid livsmedelskvalitet (finns till bra pris på allt-fraktfritt.se) om askorbinsyran ska användas invärtes och utvärtes, också till håret.

Man kan alltså askorbinsyra köpa av flera olika anledningar. Med en lite burk därhemma så får man massor olika användningsområden. Håret håller korrekt nyans och förblir starkt och fint, ansiktet får en fullständigt ny lyster och så kan man ju göra fräscht i hemmet med syran och hålla sig frisk genom att äta den, det är c vitamin. Detta är minsann en produkt som man behöver i varje hem. Klicka nu för mer info.

Ett litet tips är att tänka på att askorbinsyran ska ha livsmedelskvalitet och inte vara för ålderstigen. Ifall du ser att den har blivit gulaktig så är det enbart att slänga påsen eller burken och införskaffa nytt. Det här här för övrigt minsann ingen kostsam produkt.