Kalciumaskorbat istället för askorbinsyra för folk med känsliga magar

Det är massa som ibland kan ha ett behov av att fylla på med mer vitaminer samt mineraler än det som man får i maten. Med ett bra kalciumaskorbat pulver så får man c-vitamin som gör en massa bra saker i kroppen. Det är verkligen ingen myt att man kan hålla sig friskare med cvitamin för det är vetenskapligt bevisat att det är med och stärker immunförsvaret.

callt-fraktfritt.se samt för hund på brahund.se. Pulvret som man använder sig av är basiskt och man blandar det enkelt med en dryck som man brukar dricka eller så kan man strö det över mat. Man behöver således inte få i sig något som rubbar magen och det är minsann en enorm fördel. Du kan göra mer med pulvret som består av kalciumsaltet från askorbinsyra Det finns mer nytta med pulvret som du får i en burk. Det kan alltså användas för annat än inre välbefinnande. Visste du att du kan bleka håret med c vitamin? Detta är fullt genomförbart och enkelt gjort med kalciumaskorbat som kommer i en så lätthanterlig form. Man kan helt enkelt blanda pulvret med vatten (men askorbinsyra fungerar bättre) och behandla håret. Det finns en aning olika kurer som samtliga är enkla att fatta och att genomföra och som ger en fin effekt. Den blir förstås ej lika stark som med starka kemiska produkter men tillräckligt för att man ska se en användbarhet med blekningen. Bra hemsida

Man kan också hantera huden med pulvret. Här är det även bara att mixa med vatten samt badda på. Resultaten låter inte vänta på sig och behandlingen är högst naturlig och fräsch vilket är något som hejdlöst många gillar och är ute efter.

Det är extremt effektivt att ha det här pulver till hands för att kunna kicka igång immunförsvaret.