Kolloidalt Silver är en produkt som renat och bakteriedödar vatten.

Kolloidalt Silver innehåller silverjoner samt silverpartiklar

Kolloidalt Silver innehar sålts som kosttillskott sedan 2001, men från och med 2010 fick den en annan EU-klassifikation, nämligen ”Desinfektionsmedel för dricksvatten”.

Dosering Kolloidalt Silver:
Mixa två tsk. per liter dricksvatten du vill behandla. Skaka om och låt stå 15 minuter.

Vad är då kolloidalt silver?

Det är fråga om en produkt som innehåller mikroskopiska silverjoner som svävar i vatten.
Kolloidalt silver innehåller allmänt 10 ppm silver, vilket motsvarar 0,01 gram per liter. Produkten används för rening av vatten.

Fungerar det som kosttillskott?
Det är ett kosttillskott i många länder och även inom EU. Men inte nu längre, trots att den etablerade “Läkemedelsvärlden” tvingats erkänna preparat efter preparat från hälsokostsidan.

Dessvärre är kollodialt silver ett hotelse mot läkemedelsbranchen – de kan inte patentera den samt sälja för 100 eller 1000 gånger tillverkningspriset. Så man önskar ha bort det och innehar nära nog lyckats.

Det förekommer dock en enorm chans. BBC har publicerat en video där man i forskning kombinerade kolloidalt silver med antibiotika mot antibiotikaresistenta bakterier. Med hjälp av utsökt konklusion.
Läkemedelsbranchen kan totalt enklet bliva tvungen att själva begagna kolloidalts silver. Bra infomation på denna länk. Då blir det helt abrupt ofarligt åter…

Alternativt så går det med Glukosamin, ett kosttillskott som alla känner till fungerar. Ett läkemedelsbolag registrerade det som medicin – då fick det inte säljas som kosttillskott längre.