Msm pulver kan med överläge användas i ansiktet

Hur får man fin hy? Det här är det många som undrar och det är klart att det finns många olika saker som kommer att påverka hur du ser ut i ansiktet. Den som lider av hudsjukdomar kan behöva yrkesmässig hjälp men ifall det mest är så att du alltemellanåt får finnig hud alternativt att du har fläckiga partier som du vill vårda så kan msm pulver i ansiktet vara en lösning. Man kan samtidigt ta lite msm som svavel kosttillskott och även behandla inifrån.

Msm pulver i ansiktet

Det är rentav så att man kan få förtjusande hud genom att nyttja sig av msm pulver i ansiktet. Detta är ett pulver som innehåller ren biologisk svavel som kan läka irriterad hy, dämpa ärr från akne och även lindra inflammation. Och det är inte komplicerat att processa själv med msm pulver som man handlar på burk online från till exempel allt-fraktfritt.se, CDON eller Tradera för att sedan blanda med vatten eller med salva.

MSM pulver Metylsulfonylmetan kosttillskott på allt-fraktfritt.seMSM pulver hälsokost från allt-fraktfritt.se i bra kosttillskottburkHögsta kvalitet MSM Metylsulfonylmetan pulver

En msm mask för ansiktet

Du kan inleda med att skapa en ansiktsmask som innehåller svavelpulver. Blanda ungefär 2 skedar mirakelpulver med 1 sked aloe vera, 1 sked honung samt 1 sked kefir. Blanda och låt masken tjockna till. Ge detta åtminstone 30 minuter så att msm pulvret löses upp redigt. Ytterligare data på denna länk: annika dahlqvistmsm biverkningar

Den här masken ger flertal fördelar. Frånsett att du får en läkande följd så kommer pulvret på ett skonsamt sätt skrapa bort död hud vilket också bidrar till nätt hud. Du kan tillämpa samma mask vid flera tillfällen för den håller upp till två veckors tid i kylskåpet!

Punktbehandling

Då och då så har man ju helt okej hud men så dyker det upp en ihärdig finne mitt på näsen eller kinden. I detta läget så kan man punkt-behandla med msm. Blanda ett kryddmått med lite vatten och mixa ordentligt så att det blir till en smet som du sedan kan dutta på. Detta kan upprepas åtskilliga gånger och du bör se effekt ganska snart.

Ansiktsvatten

Varför betala dyrt för franska märken som bedyrar att deras ansiktsvatten ger bättre hud därför att det är så naturligt. Organiskt svavel är så naturligt som det kan bli och du kan enkelt skapa ditt eget ansiktsvatten genom att mixa en sked svavel msm med vatten och därpå hälla detta på flaska.

Betydelsefullt att tänka på

Det kan vara bra att värma upp en mask alternativt vatten som man använder för att bearbeta huden med. När msm behandlingen är varm så kan det vara lättare för huden att ta upp svavlet. Därjämte så ska du ständigt se till att området som ska behandlas är rent och att dina händer är rena innan du börjar blanda samt behandla.

Man bör även låta svavelpulvret ha kontakt med huden i minst fem minuters tid och gärna upp till en halvtimmes tid för att det här ska giva effekt.

Metylsulfonylmetan utvärtes

Förutom att du kan få finare samt renare hud med msm pulver så kan det här vara något som hjälper dig med andra besvär. Vid solbränna så kan en msm blandning ge lindring och därjämte så kan man behandla svullnader samt värk utvärtes med detta pulver.

Ett gott tips kan vara att addera en aning pulver till den produkt som du ändå använder därför att behandla din hy med. Blanda inte med detsamma i burken utan enbart i den kräm alternativt gel som du tar för en engångsbehandling!

Med msmpulver så kan man komma åt stelhet, träningsvärk och muskelinflammationer med en skonsam utvärtes behandling som är kvick att realisera och som inte kräver mer än lite pulver och lite vatten, så det är inte enbart msm pulver i ansiktet som kan ge en kraftfull verkan.