Hundartiklar av en kvalitet som inte existerar i vanliga hundbutiker säljs ut till reapriser

På internet i butiken allt-fraktfritt.se pågår en utförsäljning av ett jättesortiment av hundartiklar. Merparten säljs ut under inköpspris.

Orsaken till utförsäljningen är brist på utrymme. Hundsortimentet har blivit utvalt att utgå då det tar upp väldigt mycket utrymme med sina 2000 varor.

Just nu har allt-fraktfritt ett knökfullt varulager, 4 st 40-fotscontainers och 5 st 20 fotcontainers proppfyllt. För att kunna plocka och packa beställningar snabbt och effektivt måste hundartiklarna säljas ut så det blir plats att ha samtliga produkter på lagret och slippa fylla vinden och 7 sjöcontainers.

sele

Därför skall alla hundartiklar utgå och i det tysta pågår en utförsäljning till vrakpriser.

Det är inte vilket sortiment som helst, troligen är det de i särklass bästa produkterna som finns att köpa i Sverige.

Halskedjor och halsband från Sprenger. Tyska Sprenger är halsbandens Rolls Royce och kostar ofta flera hundra kronor. Nu finns de att inhandla under inköpspris – ett tips till dig som har zoobutik.

KingHounds sortiment av koppel av olika slag och deras jättesortiment halsvand och halskedjor. Troligen det mest prisvärda (mest för pengarna) varumärket på marknaden. Trots detta jättehög kvalité, mässingshalsband är av massiv mässing, inte ens Sprenger har detta.
Halskedjor och halsband i metall finns i ett kolossalt sortiment, i alla fall nu i början av utförsäljningen. Priserna är så billiga att man ibland tror man ser fel.

Kenjan of Denmark hundkoppel. Kopplens Rolls Royce från danska Kenjan. Speciellt tjockt oxläder, minst 5 mm tjockt. Koppel som håller i 100 år.

För skyddshundträning finns olika sorters speciallinor. Munkorgar för träning och tävling av skydds- och tjänstehundar.

Även standard munkorgar i rejält sortiment. Till alla möjliga raser, så långt lagret nu räcker. Lämpligt att ha hemma försåvitt hunden blir skadad och har så ont att den biter omkring sig när man ska hjälpa den eller veterinären ska se på den.

Hundleksaker och bitleksaker. Skålar för mat och vatten. Selar för spårning och skyddsträning.

Spårlinor, koppel, selar och andra svensktillverkade hundprodukter i yrkeskvalitet från Dog Security. Plastbelagda massiva spårlinor 7 mm och 4 mm med en kärna i centrum. Såna spårlinor rinner rakt genom gran och kvistar i skogen, fastnar inte.

Olika sorters apporter och utrustning finns i mängder.

Så just nu kan man inhandla riktigt bra hundartiklar billigt. Att så prima varor finns i samma butik är minst sagt sällsynt. Ovanpå detta så är det utförssäjning av det kompletta sortimentet, vad är oddsen för detta?

Så just nu är det läge att spana in in hundartiklar på allt-fraktfritt. Prisvärt och utmärkt på samma gång.