Varför ska jag ha en valphage?

Jag är i bostaden ständigt samt valpen kan deltaga mig?

Detta är en riktigt bra be om något, följ mig när jag förklarar!

Det korta svaret – en valphage som används på korrekt sätt, kan vara en livräddare för valpar samt kan oxå ger dej sinnesfrid att kunna att din hundvalp är på ett säkert ställe, när man är inte tillgänglig eller borta!

Ett utav de långa svaren – och detta kan agera gå lite runt, men läs följande text noga – detta är jätteviktigt när man föder upp en liten puppy eller flera.

Detta är baserat på mina mångåriga erfarenheter och bakom är oxå ett litet antal av de sorgliga historier några övriga valpägare innehar delat med mig under åren.

För att framgångsrikt ta opp en liten hundvalp till en frisk vuxen, behöver du avstyra att din valp får hypoclycemia (lågt blodsocker) så mycket som genomförbart.

Du kanske ej kan avstyra samtliga hypoglykemiska episoder, särskilt om detta är din första puppy samt man försöker bilda dig skillnaden emellan en liten puppy samt en större – men jag tror verkligen att det är angeläget att du innehar så få perider med liten mängd blodsockerepisoder som möjligt.

En valphage hjälper dig att uppnå detta.

Om du inte är bekant med hypoglykemi hos valpar, bara för att summera – långt ned sockret i blodet händer när dina valpars “kaloriintag ej kan hålla jämna steg med sin kaloriförbrukning”.

Dålig kvalitet på födoämnen, de tar för stora tuggor när de äter, alltför distraherade för att konsumera, för mycket fysisk aktivitet, springer, leker samt studsar överallt istället för att spendera en andel av sin dag i en valphage i närheten av dig, ej tillräckligt rast och sömn, massor utav kinkighet alternativt gråt för att de är ensamma, frossa när det är kallt alternativt flåsande när det är hett – allt avlägsnar välbehövlig handlingskraft från den lilla kroppsfunktionerna.

Ditt arbete under de första månaderna är att se till att frågor som dessa ej blir till några problem alls.

Detta är en utav anledningarna till att valpar inte är lämpliga för alla, och hurså det är angeläget att man letar dej den tid man är villig att satsa, och den behandling och handledning man är gärna att ge din valp var dag av ditt liv!

Före du gör beslutet att köpa alternativt ta till bostaden en!

Så nu att replikera din fråga ovan – hurså ska du en valphage eller dylik fristad för din puppy?

Alldenstund en valphage skänker allt det nödvändig ovan:

En bestämd plats, vari din lilla puppy kan vara säker också utan kontroll.

Fri från skador och olyckor, och där det ej kommer att hamna i trånga utrymmen där den inte borde vara i, när man ej ser.

Små valpar passar in i de minsta utrymmen man kan filosofera sej – alla skrymslen samt vrår du tror att de inte kunde anlända in – gissa igen – de kan samt ges de möjlighet, kommer de!

I en valphage kan valpen vara var man än är, när du tillverkar dina vanliga sysslor samt ännu vara i en säker ett klimat.

Du kan krama, kela och älska den, man önskar blott inte chansa att du trampar på den, springer ut alternativt gömmer sej.

Samt förresten – valpar vet aldrig själva när de ska sluta i god tid!

Valpar kan busa tills de somnar, glömmer att förtära alternativt inmundiga, och sedan braka en timme eller ett par efteråt.

En hundvalp kan hänga samt vara med dej – bara ej hela dagarna.

Tills valpen är någonstans i 6-7 månader intervallet, ska du bearbeta det som en mänskligt baby med dieter agenda / rast / sova perioder, och efter att det att den nått den åldern – skall du fortfarande bearbeta det med stor hänsyn när det innefattar storleksbegränsningar, kalorier nivåer samt säkerhet.

Detta var en del kort om varför du behöver en valphage till din nya familjemedlem, men det är många flera orsaker varför det är bra med en ordentlig valphage, bland andra när du vill att din puppy alltid ska känna sig trygg samt när man skall exercera din valp att bliva rumsren – men det är att andra kapitel.