Aga Aqvia kolsyrekoncept för hemmet

Aga Aqvia gör den snyggaste kolsyremaskinen på marknaden!

Aga är ett företag som levererar industrigaser till hela Europa, faktum är att företaget är framförallt i Europa på exakt detta. Som varumärke har Aga existerat i över ett sekel samt än idag ligger Aga främst vad gäller både utveckling och leverans. Aga levererar gas till en lång rad koncept – allt från industritvätt till kylning, uppvärming och laboratorier. Gas är användbart på många plan och i hemmet finns det oftast representerat i gasolgrillen, kolsyremaskinen alternativt i terassvärmaren.

sodastreamer kolsyrat bordsvatten smakerläskvichyvattenmineralvatten

Bubbelvatten är omåttligt populärt i en tid då allt fler försöker klara en så vettig hälsa som genomförbart. Vi ska inmundiga rikligt med vatten för att hålla våra kroppar samt dess funktioner i gott skick, men vanligt kranvatten blir snabbt trist. För att göra inmundiga en aning roligare tillsätter vi bubblor och kanske en aning smak, Ramlösa samt Vichy Nouveau har aldrig sålt så bäst som nu!

Buteljerat vatten med bubblor samt smak kostar som det smakar, särskilt när man betänker att det i själva verket blott är vatten med lite gas samt smak i. Vatten har vi ju näst intill avgiftsfri i våra kranar! Därjämte är svenskt kranvatten oerhört rent samt nyttigt, till samt med gentemot flaskvatten från «naturliga källor».

För att slippa kånka tunga flaskor vatten från affären kan man addera bubblorna hemma istället, allt man ska är en kolsyremaskin. Aga Aqvia är en effektiv samt stilren kolsyremaskin som både ser snygg ut i köket samt ger ens goda, rena, purfärska kranvatten precis så mycket bubblor man önskar. Aga Aqvia kolsyremaskiner började produceras år 2008 samt är idag en av de mest köpta kolsyremaskinerna på den svenska marknaden.

Aga tillverka ja inte blott kolsyremaskinerna, utan också gaspatroner, vattenflaskor samt smaker som man kan begagna som smaksättare på det kolsyrade vattnet.

Det finns ett par annorlunda modeller av Aga Aqvia kolsyremaskiner, dels Aqvia Exclusive som kommer i fyra olika färger för att varje bo skall få en kolsyremaskin som passar in ihop med övrig inredning. Stålet är behandlat för att man skall undfly fula fingeravtryck och modellen är framtagen för att bevaka på både diskbänk samt bord. Den andra modellen heter Aqvia Balance vilken till utseendet påminner om Aga Aqvia Exclusive, men har en aning annan färgsättning. Alla komplement till de annorlunda modellerna är kompatibla.

Att kolsyra till eget kranvatten är inte bara snällt mot plånboken samt ryggen, utan innebär oxå ett ganska stort art för miljön. Vattentransporterna bidrar till en märkbar fraktion alla koldioxidutsläpp och räknar man dessutom in läsktransporter så blir det snabbt ännu allvarligare. Med en egen Stryk Aqvia kan man fabricera både bubbelvatten, smaksatt, bubbelvatten och läsk med sitt eget kranvatten som bas.

En Aga kolsyrepatron räcker till 50-60 liter bubbelvatten samt går att anskaffa i de flesta varuhus.

Det finns mängder av smaker för bordsvatten, läskkoncentrat samt cidersmaksättare på marknaden, både Agas egna samt andra sorter är goda att hava i sitt kolsyrade vatten. Vill man ha kalorifri smaksättning så kan man kolla in Aromhusets sortiment som innehåller 20 olika smaker.

Aga Aqvia är inte blott attraherande, miljövänlig och bestämd, utan oxå enormt lätt att begagna. Med ett enkelt knapptryck på Aga Aqvia får man en massa härliga bubblor i sitt kranvatten!