Aqvia kolsyremaskin skänker de bästa bubblorna

Aqvia kolsyremaskin är framtagen av Europas dominerande gasleverantör Aga. Aga har hundraåriga anor samt sina rötter här i Sverige. Aqvia är ett idé för kolsyrade drycker i hemmet, där man saluför allt från själva kolsyremaskinerna till gaspatronerna, aromer, essenser samt öviga tillbehör.

Aga är ett prestigefyllt företag som vill ge sina kunder det bästa på marknaden samt när man tog fram Aqvia kolsyremaskin så var man noggrann med alla detaljer. För attraherande samt tidstypisk design tog man assistans av den erkända formskaparen Eva Lilja som tidigare jobbat med giganter som IKEA och Alcro. Lilja skapade Aqvia Exclusive i minimalisktiskt, skandinavisk anda. Materialen var rostfritt stål som specialbehandlats för att man skall undfly osmickrande fingeravtryck på kolsyremaskinens ytor, samt plast. Eva Lilja gjorde fem varianter på Aqvia Exclusive, alla med varsin detaljfärg av svart, brunt, orange, lime eller creme, detta för att alla hem ska få tillgång till en kolsyremaskin som passar in i den övriga inredningen.

I flera tester för kolsyremaskiner har Aqvia kolsyremaskin stått sej bra, mestadels i topp men om inte som nummer ett så alltid bland topp tre. Den största konkurrenten är klassikern Sodastream, men Wassermaxx är också ganska poppis. Stilmässigt vinner Aqvia enkelt med sin sobra design samt både vad gäller användarvänlighet samt själva kolsyran den producerar får den alltid goda betyg.

smakessensersmaker för mineralvattensmakessenser kolsyrat vatten

Kolsyrade drycker är mer eftertraktade än någonsin. Antagligen är vi bortskämda, men de flesta av oss föredrar att dricka frsächt bubbelvatten före ej kolsyrat. Detta märks före allt på hurdan mycket kolsyrat mineralvatten som säljs i handeln var år. För var år som håller så ökar försäljningen. De smaksatta, kolsyrade dryckerna är de som är på snabbast frammarsch, vi älskar den svaga, friska smaken av frukt alternativt bär i vårt bubbelvatten och oftast innebär dessa smaker inga tillägg kalorier vilket oxå är en stor favör idag när vi blir allt mer medvetna om vad vi stoppar i oss.

Läsk är självklart oxå populärt, men allt fler väljer sockerfria varianter. Med en egen Aqvia kolsyremaskin kan man göra sitt eget kolsyrade vatten samt krydda fritt med antingen bordsvattenaromer eller läskessenser. Man kan till och med göra egen cider! Det finns flertal affärsverksamhet som säljer aromer, essenser samt koncentrat för kolsyrad dryck, bl a Aga Aqvia, Aromhuset, Sodastream och Sonjo – samt många har sockerfria varianter.

När man själv kolsyrar samt smaksätter sitt vatten så sparar man en del pengar, särskilt på sikt. Kranvatten är mycket billigt, för att inte berätta hurdan fräscht och rent det är! Läskkoncentrat samt bordsvattenaromer kostar en aning, men inte tillnärmelsevis så mycket som färdigsmaksatta drycker gör. Själva kolsyremaskinen är självklart en aning av en investering, men också de pengarna tjänar man snabbt in om man dricker mycket kolsyrad dryck.

När man köper en Aqvia kolsyremaskin så får man en kolsyrepatron på köpet. Denna räcker till ungefär 60 liter vatten samt när den tar slut lämnar man in den till sin återförsäljare samt köper en ny. Aqvia kolsyremaskin hittar man i de flesta elektronikbutiker.