Aromhuset hjälper dig smaksätta ditt vatten

Välj mellan 22 skilda smaker för kolsyrat vatten

Aromhuset är ett koncept framtaget inom det mångskiftande företaget Gert Strand AB. Konceptet erbjuder bordsvattenaromer för kolsyrat vatten och utbudet består av 22 unika smaker som går att kombinera på flera skilda sätt. Aromhusets bordsvattenaromer är I huvudsak framtagna för att smaksätta kolsyrat vatten utan att addera onödiga kemiska tillsatser och socker och är därmed bästa i alla möjliga tänkbara dieter. Dessutom kan man experimentera med smakerna och smaksätta yoghurt, hemgjord glass, eller övrigt.

kolsyremaskin

Aromhuset har 22 smaker för bordsvatten, 5 smaker för vispgrädde och 4 smaker för kaffe (plus ytterligare två i storpack). De flesta är de fullkomligt fria från såväl socker som sötningsämnen vilket har gjort dem omåttligt populära bland diabetiker, LCHF:are och lågkaloribantare – bland många andra.

Aromhusets bordsvattenaromer lämpar sig för alla

Aromhusets bordsvattenaromer är inte framtagna enbart för människor som följer någon speciell diet, utan är ett hälsosamt alternativ åt alla människor. Istället för saft, läsk och sockrig juice kan barnen nu hälla I sig en ”skojig” dryck utan negativa effekter gällande vare sig tänder som blodsocker och andra hälsoaspekter. Man får bubblorna, och man får smaken, men man slipper allt det dåliga som kolsyrade drycker oftast för med sig.

Investera i egen kolsyremaskin – för naturen!

Smaksatt, kolsyrat vatten finns förstås att köpa klart från affären, märken som Ramlösa och Loka säljer som aldrig tidigare! Denna gigantiska marknad av buteljerat vatten har dåliga effekter på såväl miljö som privatpersoners plånböcker. Per lite kostar buteljerat vatten flera gånger mer än kranvattnet hemma, därtill är det inte lika hälsosamt. Lägg därtill effekten som påverkar miljön med alla långväga transporter från fabrikerna till varuhusen, samt det släpande av fulla och sedan tomma flaskor som individer får utstå för att få hem sina kolsyrade drycker och sedan slutföra sin uppgift som goda medborgare genom att panta flaskorna när de är urdruckna.

För att slippa sponsra denna kedja, som kan verka extrem bara för att man ska få tillgång till gott vatten hemma, så kan man handla en egen kolsyremaskin. Dessa maskiner är idag avsevärt effektiva och ger samma sorts bubblor som man får i vattnet från affären. De kostar mellan 600 och några tusen kronor – pengar som raskt tjänas in om man konsumerar mycket kolsyrat vatten.

Fler valmöjligheter ifall man personligen smaksätter sitt kolsyrade vatten

Med en egen kolsyremaskin kan man kolsyra precis så mycket vatten man vill, i samma stund som man ska dricka det. Man kan sätta smak på sina bubblor med Aromhusets bordsvattenaromer med den smak man är sugen på för tillfället och man kan framställa egna smakkombinationer efter personligt omdöme. Olika familjemedlemmar kanske önskar ha olika smaker gällande sitt bordsvatten? Inga problem! En flaska av Aromhusets bordsvattenaromer är så billig och liten att man lätt kan innehava flera stycken i hemmet – som passar alla familjemedlemmars smaker.

För bästa kolsyreeffekt ska det vatten man använder i kolsyremaskinen vara riktigt kallt då kolsyra håller bättre i låga temperaturer. Bordsvattenaromerna kan tillsättas antingen före eller efter att man kolsyrar vattnet, men bästa blandningseffekt fås ifall man tillför smak före man sätter flaskan i kolsyremaskinen. I och med de flaskor som nyttjas i kolsyremaskiner är återförslutbara så är det bara att ställa in sin flaska med smaksatt, kolsyrat vatten i kylskåpet efter att alla har blivit serverade.