Aromhusets lingon skänker smak åt ditt bordsvatten

Det finns tre nykomlingar i Gert Stand AB´s sortiment för kolsyrat vatten, och lingon är en av dessa.

Gert Strand AB har försett livsmedelsindustrin med smak sedan 1974, både i Sverige samt utrikes. Företaget, som har sin bas i Svedala, strax utanför Malmö i Skåne, har med hjälp av Aromhusets smaker för bordsvatten, vispgrädde, kaffe samt läsk, haft stora framgångar – inte minst bland människor som önskar minska på sitt intag av socker.

Alla Aromhusets produkter, inklusive den nya bordsvattenaromen lingon, men med undantag för några läskkoncentrat som innehåller ca 20 % socker mot vanlig läsk, är fullständigt fria från både kolhydrater och kalorier. De ger ingen blodsockerpåverkan och är inte farliga för vikten på något sätt. Istället ger de fantastisk smak åt vatten, kaffe och grädde/yoghurt/glass.

smaksatt bubbelvattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Aromhusets bordsvattenaromer är underbara att ha i sitt hemkolsyrade vatten, flera använder sig av kranvatten och en egen kolsyremaskin för att åstadkomma gott bubbelvatten, istället för att betala massor av pengar på färdiga bubblor. Med Aromhusets smaker får man dessutom precis den smak man önskar på bubbelvattnet! Det går även bra att droppa aromerna i färdigkolsyrat vatten.

Lingon är en smak som många svenskar beundrar. Dessa röda små bär som är så goda att äta under skogspromenaden frambringar nostalgi i flera av oss. Lingonsmaken är fantastisk i vatten, inte för söt och mjuk, men heller inte sur eller bitter, utan precis balanserad och en smak som älskas av alla från 0-110 år.

Samtliga Aromhusets smaker går därutöver att sammansätta med varandra! Lingon är en smak som skulle kunna gå väl ihop med t ex citron alternativt blåbär – smaker som redan finns i utbudet.

Aromhusets bordsvattenaromer är enormt flexibla, de går både att kyla ner och hetta upp så man kan använda dem i bakning, glasstillverkning, isbitar, yoghurt och en massa övrigt. Enbart fantasin sätter gränserna. Samtidigt som vispgräddearomerna är starkare i smak och ger färg åt grädden/yoghurten så är bordsvattenaromerna mildare och fullkomligt fria från färg. Detta gör att de känns naturliga för den som önskar nyttja dem för saker som just yoghurt och glass, men inte riktigt lika festliga som smaksättare till barnens födelsedagstårta.

När man ska dosera Aromhusets bordsvattenarom lingon så följer man samma instruktioner som man får med alla andra bordsvattenaromer. Två ml arom är tillräcklig för en liter vatten, en praktisk doseringspipett följer med vid varje köp. Man kan också mäta upp med assistans av den lilla flaskans kork som rymmer 3 ml smak om man fyller den upp till bredden. Varje flaska innehåller 30 ml arom som räcker till 15 liter vatten ifall man doserar enligt anvisningar.

Ytterligare information om Gert Strand AB, Aromhuset och alla smaker för kaffe, vatten och grädde finns att erhålla på www.aromhuset.com.

Aromhusets bordsvattenarom lingon finns att handla på www.allt-fraktfritt.com, precis som alla andra smaker ur sortimentet.