Billigt att åstadkomma eget bordsvatten

Nu kan du göra hemmagjort kolsyrat vatten

Naturligtvis behövs en kolsyremaskin bland hemmets elektriska prylar så att möjligheten att göra eget kolsyrat vatten framör att inhandla det dyrt i butik finns. Kolsyremaskiner kan man använda för att kolsyra vatten, med eller i frånvaro av smak, men likaså för att producera egen läsk. Det är en tilltalande apparat att ha hemma, som hela familjen kan ha massor av tillfredsställelse av, inte minst barnen som tycker att såväl förlopp som resultat är superkul!

kolsyremaskin

Vanligt, alldagligt vatten direkt från kranen i all ära – det kan utgöra en riktig räddare i nöden när man är supertörstig och måste få i sig rejäla klunkar vatten omgående och effektivt – exempelvis efter träning. Men kolsyrat vatten slår slätt vatten vid närapå samtliga andra tillfällen. Bubblorna som skapas av kolsyran skänker en känsla av fräschör och lämpar sig såväl med mat som utan. Många gillar att ha en aning kolsyrat vatten på bordet att dricka till maten, andra vill ha ett glas bubbelvatten framför TV:n på kvällen.

Se till att kolsyra riktigt kyligt vatten

Kolsyra trivs onekligen bäst i kyligt vattnet, ju varmare vätskan är, desto snabbar spricker kolsyrebubblorna. Med tanke på att man vill hålla kvar kolsyran så länge som möjligt så ska man hålla drickan så kall som möjligt, is är förträffligt att placera i glasen/flaskan/tillbringaren och när det inte dricks så måste vattnet helst förvaras förslutet i kylskåpet.

Ge smak åt bubblorna med Aromhusets fantastiska bordsvattenaromer

För att smaksätta sitt hemkolsyrade vatten är Aromhusets bordsvattenaromer ens allra ultimata valmöjlighet. De skänker rik, men samtidigt diskret smak som inte på något sätt tar överhanden. Det finns 22 skilda smaker i Aromhusets utbud av bordsvatten och alla går att mixa med varandra, så kombinationerna är uppemot oändliga.

Barnen brukar bli väldigt förtjusta i de mjuka smakerna från Banan, Persika, Jordgubbe, Smultron, Vanilj, Toffee Kola samt Blåbär medan mer utvecklade smaklökar föredrar Granatäpple, Svart Vinbär och Pepparmint. Just smaken Pepparmint är en relativ nykomling och helt klart inte den första smaken man tänker på i bordsvattensammanhang. Men som en efter maten-dryck är denna smak strålande och måste helt klart testas! Ingenting fräschar upp en mun bättre än kolsyrat pepparmintsvatten.

Mer än bara bordsvattenaromer

Aromhuset gör inte bara bordsvattenaromer, utan likaså läskkoncentrat, för den som vill ha mer smak och lite sötma. Bordsvattenaromerna ger ingen sötma till dryckerna alls, men läskkoncentraten gör – även om de består av mindre än 80 % mindre socker än i annan läsk.

Man kan, om man vill, söta sitt bordsvatten med hjälp av en droppe Sucralose alternativt två, likaså i Gert Strand AB:s (som ligger bakom Aromhuset) utbud. Det smaksatta, kolsyrade vatten man hittar i affär saknar sötma, men man är fri att experimentera hur man vill och då och då kan lite sötma vara utsökt i det kolsyrade vattnet.

Bordsvattenaromerna går likaså att nyttja till annat, en favorit är att ha Toffee Kola i naturell yoghurt på morgonen – man får samtliga fördelar som kommer med den hälsosamma, naturella yoghurten, plus ljuvligt mjuk och len smak av Toffee Kola.

Köp dina bordsvattenaromer från sajten www.allt-fraktfritt.se, så slipper du fraktkostnader!