Byt ut läsk mot smaksatt bordsvatten och tappa kilon!

Det är lätt att ersätta läsken mot fräscht, kolsyrat vatten

Smaksatt kolsyrat vatten har helt klart en annan prägel än sötsliskig läsk, det är fakta. Den som har blivit van vid att dricka läsk kräver ofta denna dryck och nöjer sig inte med vatten som substitut – men det är verkligen lättare än man tror att bryta den dåliga vanan! Kolsyrat vatten är lika hälsosamt som ordinärt vatten, det vill säga supernyttigt!

Vatten har enastående egenskaper som bidrar till god hälsa. Det är energigivande, piggar upp, renar kroppen från toxiner och slaggämnen, stimulerar matsmältning och tarmaktivitet, smörjer hud, leder och – självklart – släcker törst bättre än någon annan förfriskning.

sodavatten

Drycker som gör en törstigare

Dricker man sockriga drycker som saft och läsk, eller vätskedrivande drycker som te och kaffe så leds man bara till att hälla i sig mer och mer eftersom törsten aldrig släcks. Den ultimata törstsläckaren är vatten – enkelt, billigt, friskt, ordinärt vatten.

Kolsyrat vatten är smakligt och hälsosamt

Det kolsyrade vattnet är roligare än alldagligt kranvatten, och eftersom kranvattnet är det mest hälsosamma vattnet man kan dricka så kan man kombinera de två genom att tillämpa en kolsyremaskin för att tillhandahålla kolsyra åt det billiga kranvattnet. Kolsyremaskiner kostar inte så mycket, och dricker man mycket kolsyrat vatten så tjänar man snart in pengarna man har investerat i maskinen i förhållande till de pengar man skulle ha lagt på buteljerat bubbelvatten.

Kolsyrat vatten med smak

Man kan smaksätta vattnet man kolsyrar hemma med hjälp av Aromhusets bordsvattenaromer, för mild smak utan sötma. Tillsammans med Aromhusets aromer får man vatten som liknar de dyra drycker man köper i affären – som LOKA och Ramlösa, men för en mindre del av pengarna.

Aromhusets bordsvattenaromer är framställda efter massor av tester så att alla de 22 smakerna ska vara komplett balanserade. Resultatet var mödan värt för alla 22 bordsvattenaromer är enastående. Smakpaletten går från mjuka smaker som Banan, Vanilj, Fläderbrom samt Toffee Kola till riktiga vuxensmaker såsom Pepparmint, Citron-Lime och Absinth. Däremellan finns såväl klassiska smaker som Jordgubbe och Päron som exotiska smaker som Kaktus, Melon samt Cherimoya. Tack vare aromernas låga pris och höga koncentration så är det lätt att köpa flera samtidigt, risken är annars att det blir för komplicerat att välja.

Bli av med kilon med vattnets hjälp

Om man klarar bryta den dåliga vanan att intaga läsk i tid och otid och ersätta läskdrickandet med kolsyrat vatten som kan smaksättas med Aromhusets bordsvattenaromer, så kommer man att bara med hjälp av denna ändring att mista kilon.

Allt fler vänder sig till dieter av skilda slag i kampen mot övervikten, somliga är med permanenta livsstilsförändringar än andra som LCHF och 5:2-metoden, medan andra är extrema dieter som bara pågår under viss tid, som pulverdieter samt andra, ytterst kalorireducerade dieter. Oavsett vilken diet man följer så kan man njuta av Aromhusets bordsvattenaromer i sitt kolsyrade vatten. De innehåller noll kalorier och därför även noll kolhydrater och har följaktligen ingen effekt på blodsockret.