Gör ditt eget, kalorifria lingonvatten

Aromhuset presenterar nu en svensk klassiker bland bordsvattenaromer, nämligen Lingon. Aromhusets lingon kan användas varje dag, när som helst, utan att addera ens diet några kalorier, enbart gudomlig, okonstlad smak!

Gert Strand AB ligger bakom Aromhuset som nu lanserar en färsk smak för kolsyrat vatten – lingon. Lingonet är ett bär som växer i stora delar av vårt rike, men som å andra sidan är udda i många andra länder. Det är rött i färgen och har oftast mjuk, sötsur smak som för tankarna till skogen. Vem har inte plockat lingon som barn och ätit tills hela ansiktet blivit rött?

sodastreamer kolsyrat mineralvatten smakerlemonadvichy vattenmineralvatten

Tillsammans med den nya lingonsmaken kommer ytterligare två övriga smaker till Aromhusets redan gedigna sortiment, vilket medför att det nu finns hela 23 smaker för kolsyrat vatten att smaka. De andra nya smakerna är pepparmint och smultron och går att finna på www.allt-fraktfritt.com.

När man är sugen på smaksatt vatten så brukar man bege sig och införskaffa en flaska Ramlösa eller Loka för dyra slantar. Det är påvisat att det renaste och hälsosammaste vattnet finns i våra svenska kranar, så en kolsyremaskin för att kolsyra sitt egna vatten är en väldigt klok satsning som man fort tjäna in om man dricker mycket kolsyrat vatten. Det går självfallet att tillverka egen läsk på dessa också och Gert Strand AB har goda läskaromer för alla smaker.

För att smaksätta sitt hemkolsyrade vatten behöver man inget mer än sin lilla flaska från Aromhuset. Dessa kostar kring 30 kr och räcker till hela 15 liter vatten! Man ska sammansätta två ml arom till en liter kolsyrat vatten och det kan dels göras med den lilla flaskans kork eller med en doseringspipett som följer med när man köper aromer från www.allt-fraktfritt.com.

Kolsyrat vatten är ett mer hälsosamt val till läsk och om barnen tillåts utse smaker att smaksätta sitt vatten med så tycker de i regel att det är det godaste man kan dricka. Sanningen är att smaksatt vatten är otroligt läckert, Aromhusets smaker smakar naturligt och ger precis lagom mängd arom. Kolsyrat vatten får inte ha för mycket smak, då känns det snart mer som läsk, och detta har man absolut lyckats med när man tagit fram Aromhusets smaker för kolsyrat vatten.

Gert Strand AB har sålt aromer i åtskilliga år och utvecklar utbud och produkter ständigt. Övriga saker man kan hitta på www.allt-fraktfritt.com är gräddaromer, kaffearomer och det helt kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Alla dessa produkter är perfekta för de som håller varierande typer av dieter och önskar minska sitt intag av kalorier och kolhydrater. Aromhusets smaker lämpar sig även för diabetiker då de inte ger någon som helst blodsockerpåverkan.

För att testa Aromhusets nya goda bordsvattenarom Lingon, surfa in på www.allt-fraktfritt.com och beställ en flaska, alla försändelser skickas utan fraktkostnad!