Ingen Sonjo läkkoncentrat men billig läsk ändå

Det är billigare och många gånger nyttigare att skapa egen läsk. Har man enbart en sodastreamer alternativt annan form av kolsyremaskin så kan man med läskkoncentrat göra god dricka. Om du brukade använda Sonjo läskkoncentrat så möjligen du omedelbart är rådvill. Hur kan du producera billig läsk med samma goda smak? Bekymra dig icke! Det finns smarta lösningar som till och med är godare…

sodastream

Gör riktigt bra läsk utan Sonjo läskkoncentrat som ej längre finns

Du kan ännu producera aptitlig läsk för det går att producera hemläsk med koncentrat från Aromhuset, hela sortimentet finns på allt-fraktfritt.se. Ifall du vill handla läsk online så är detta den ultimata lösningen för du får ett koncentrat som du kan mixa i kolsyrat bordsvatten för att få en roligare dryck.

En del kan hända upplever lite nostalgi och anser att det är bra synd att Sonjo gick ur tiden medan andra ser att det här minsann inte gör någon större skillnad. Man kan ju faktiskt även smaksätta det kolsyrade vattnet med aromer som är fullständigt utan socker för att få riktigt välgörande och bra soda. läskmaskin smaker

Vilken smak är den ultimata då man gör egen läsk?

Det finns vissa smaker som nästan ständigt fungerar då man gör sin egen läsk. Cola är ett exempel på detta och även bärsmaker. Detta är smaker som gör att man får läsk som sannerligen smakar läsk och det är angeläget. Sockerdricka, fruksoda, Champis, Julmust, Grape tonic och andra ursvenska smaker är riktigt bra.

I och med att man får så billig läsk då man handlar koncentrat och blandar själv så kan man gott pröva lite skilda smaker och det speciellt när man handlar online och får bra priser. Det kan ju likaså vara så att man tycker en aning annorlunda och då kan det vara bra att ha lite olika smaker hemma så att alla blir glada.

Hälsosam dricka då du gör den själv hemma med kolsyremaskin

Faktum är att det kan bli nyttigare med läsk som man gör hemma trots att koncentraten kan innefatta något lite socker. Många gånger så rör det sig om mindre socker än det som finns i vanlig läsk. Aromhusets läskkoncentrat doseras 40 ml (varav det mesta är smakämnen) till 1 liter kolsyrat vatten. Köpt läsk innehåller ungefär 10% socker, 100 gram litern.

Då man varierar med Aromhusets Zero läskkoncetrat som är helt utan socker så kan man likaså dra ner på läskkonsumtionen. Barn tycker likväl att det är underhållande att intaga bubbeldrycken och de klagar icke på att det icke varje gång är lika sött. Det blir nyttigare samt roligare att hälla I sig läsk då man gör den hemma med en kolsyremaskin.

Det finns otaliga märken på läskkoncentrat men enbart Aromhuset verkar ha fått reda på smaken. Det kan bero på att deras fabrikschef varit bryggmästare på Pripps och att de tillverkade läskkoncentrat rdena på 80-talet när de första sodastreammaskinerna kom.

Av och till kan man ju välja att intaga det kolsyrade vattnet precis som det är och då man väljer att använda mindre av koncentratet så räcker det längre. Det är således oerhört fördelaktigt att göra egen läsk med tanke på den enorma frihet man får.