Inte en enda kalori i de smaksatta kolsyrade dryckerna

Kaloririka drycker leder till trötthet

Det är enkelt att samla på sig kalorier men besvärligt att bli av med Socker är den sämsta sortens kalorier man kan stoppa i sig – för de ger stora mängder energi, men ingen näring. Socker som inte förbränns lagras in i kroppen som fett och innan dess åstadkommer sockret att blodsockret fort går upp och sedan ännu snabbare ner igen, vilket leder till sömnighet, oförmåga att koncentrera sig och till och med nedstämdhet.

smakessensersmaker för mineralvattensmakessenser kolsyrat vatten

När vi dricker sockrat kaffe, te, läsk, saft och till och med juice för att pigga upp oss en aning under arbetstid alternativt fritid så blir effekten ur ett större synsätt den motsatta. Kaffet piggar ju upp i sig själv, men alla de andra dryckerna bidrar till ett mycket kortvarit uppsving i humör och vakenhet, för att sedan ge en riktig djupdykning. Vatten är den ultimata drycken att ta till när man vill vakna till – det ger vare sig kaloripålägg eller dåliga effekter på blodsockret. Tvärtom så balanserar vatten kroppens samtliga funktioner och rensar den från slagg.

Vatten är den bästa drycken

Vatten kan drickas med eller i frånvaro av kolsyra, och det mest uppfriskande alternativet är för de flesta helt klart kylt, krispigt, kolsyrat vatten – gärna smaksatt med någon god frukt eller bärsmak. Allt fler väljer att köpa hem en kolsyremaskin för att få tillgång till färska bubblor från det hälsosamma kranvattnet när än törsten sätter in. Även arbetsplatser investerar i kolsyremaskiner i allt större omfattning.

Utsökt kolsyrat vatten med Aromhusets många smaker

Vill man smaksätta sitt hemkolsyrade vatten så är Aromhusets bordsvattenaromer det bästa alternativet på marknaden idag. Aromhusets sortiment av bordsvattenaromer innehåller 22 ljuvliga smaker med rejäl mångfald där alla kan hitta sina favoriter. Klassiska smaker som Citron, Jordgubbe, Skogsbär och Äpple utmanas av bubblare som Granatäpple, Pepparmint, Toffee Kola och Absinth.

Alla Aromhusets produkter, såsom bordsvattenaromer, kaffearomer, vispgräddearomer och läskkoncentrat finns att köpa på www.allt-fraktfritt.com – låga priser samt ingen fraktkostnad tillkommer!

Superkoncentrerade aromer i små och stora flaskor

Flaskorna som man köper för hemmabruk innehåller 30 ml arom per flaska, vilket räcker till 15 liter vatten. Bordsvattenaromerna är såväl billiga som dryga och små, viket möjliggör köp av flera flaskor samtidigt. Olika familjemedlemmar måhända gillar skilda smaker, eller så vill man ha att variera mellan. Det går även mycket bra att sammansätta olika smaker med varandra för att skapa egna kombinationer. Korken på de små flaskorna rymmer 3 ml, så om man fyller den till 2/3 med arom så har man en perfekt portion för att smaksätta en liter kolsyrat vatten.

För näringsverksamheter, restauranger, kaféer samt barer finns större och ännu mer lättdoserade flaskor med Aromhusets bordsvattenarom. Dessa flaskor innehåller 270 ml smak och mäts upp med en smart pump där en pumpning ger smak åt en halv liter kolsyrat vatten.