Kolsyra ditt eget vatten och smaksätt med Aromhuset-spunnen

Vår kropp består till stor del av vatten

Det finns flertal anledningar till varför man ska välja vatten – kolsyrat eller inte – som ens primära dryck. Den mest tydliga anledningen är självfallet den personliga hälsan. En människokropp består till 55-75 % av vatten vilket gör det glasklart att man måste fylla på med färskt vatten regelbundet. Vatten finns i mycket av det vi sätter i oss, både drycker och i mat, men att intaga rent vatten likaså, oavsett hur stora mängder av allt annat man räknar att man får i sig, är nödvändigt.

smakessensersmaker för kolsyrat vattensmakessenser kolsyrat vatten

Kolsyra ditt vatten ifall det får dig att dricka mer

För att piffa till sitt vatten lite kan man kolsyra det. Kolsyrat vatten känns i regel mycket skojigare än slätt, därjämte lämnar det en fräsch och sund känsla efter sig i mun, svalget och mage, och passar således utmärkt som bordsdryck. Kolsyrat bordsvatten kan man inhandla i affär också, och de går år som smör, men för miljöns skull, och för den egna plånbokens skull, är det bättre att man kolsyrar sitt egna kranvatten. Literpriset blir avsevärt lägre och man slipper bidra till de tunga transporter som fraktar buteljerat vatten fram och tillbaka genom Sverige.

Investera i en kolsyremaskin och spar både slantar och miljö

En kolsyremaskin behöver inte kosta särskilt mycket, man kan för skojs skull räkna ut hur många flaskor Ramlösa man skulle kunna erhålla för samma pris och därefter avgöra hur omgående man tjänar in maskinen. Det går snabbare än de flesta tror. Men smaken då? De buteljerade flaskorna med kolsyrat vatten erbjuder idag så många goda smaker! Aromhusets bordsvattenaromer är svaret. Dessa enastående aromer finns i 22 skilda smaker som alla går att blanda med varandra för att bilda spännande smakfusioner. Gert Strand AB är företaget bakom succékonceptet Aromhuset och är ett företag med många års erfarenhet av framtagning av essenser samt koncentrat.

Aromhusets bordsvattenaromer ger ditt bubbelvatten god smak

Aromhusets bordsvattenaromer skänker det kolsyrade vattnet rik smak, utan att vara för markant. De innehåller inget socker alternativt sötningsmedel och ger således ingen sötma. Smakerna är fullt jämförbara med de som LOKA och Ramlösa erbjuder, bara mycket billigare.

När man vill producera sitt eget smaksatta, kolsyrade vatten så går man i regel till väga såhär:

1. Fyll den för kolsyremaskinen avsedda flaskan med iskallt vatten.
2.Mät upp varsamt Aromhusets bordsvattenaromer i flaskan, cirka 2 ml per liter vatten.
3.Skruva fast alternativt klicka i flaskan i kolsyremaskinen
4. Tryck på knappen för att addera kolsyra, skilda maskiner erbjuder här olika alternativ
5.Vrid alternativt dra loss flaskan och ditt smaksatta, kolsyrade vatten är klart att drickas
6. Servera med fördel med isbitar då kolsyra håller längre i kyla

Det är en riktigt behändig procedur som kräver betydligt mindre kraft än att bege sig mot butiken, bära med sig tunga flaskor med vatten (!), fylla kylen med dessa flaskor och när de är uppdruckna kånka med sig dem tillbaka till butiken för att panta dem.

Köp Aromhusets ljuvliga bordsvattenaromer på ww.allt-fraktifritt.com.