Kolsyrat pepparmintsvatten fräschar upp

Nu har ni öppning att smaka något nytt, Aromhusets nya bordsvattenarom med smak av Pepparmint! Genom att krydda sitt vatten med Aromhusets Pepparmint får man ett fräscht vatten som råder bot på den torraste av munnar. Denna nya arom från det redan väletablerade företaget Gert Strand AB kommer att bli legendarisk!

sodavatten

Pepparmint är en ordinär arom på tuggummin, när personer vill fräscha upp sina munnar litegrann. Nu lanseras den uppfriskande pepparmintssmaken också som vattenarom! Friskare vatten än kallt, kolsyrat pepparmintsvatten får man sannerligen leta efter.

Aromhuset hade sedan tidigare ett stort sortiment gällande smaker till kolsyrat vatten, hela 20 stycken! Nu har företaget bakom succén släppt ytterligare tre smaker för att komplettera sortimentet och däri finner man smaken pepparmint. De andra 2 smakerna är lingon och smultron, klassiska smaker från de svenska skogarna.

Pepparmint är definitivt aningen mer av en udda smak att ha till sitt kolsyrade vatten, men draget är stor! Vattnet som blir när man smaksatt det med Aromhusets pepparmint är utmärkt uppfriskande och varje liten 30-kronorsflaska ger hela 15 liter smaksatt vatten. Doseringsråden är 2 ml per liter vatten och man borde hålla sig till det eftersom överdosering kan skänka en egendomlig eftersmak.

Aromhusets smaker tillsätter nämligen bara arom, ingen sötma, så resultatet är direkt jämförelsebart med det smaksatta kolsyrade vatten man finner ute i handeln, med den stora prisskillnaden som främsta skiljaktighet. Om man dricker mycket smaksatt bubbelvatten så gör man sannerligen sin plånbok en tjänst tack vare att fixa en egen kolsyremaskin. Det renaste vatten man kan återfinna kommer ändå från våra svenska drickskranar, så det finns bara fördelar.

När man beställer en flaska av Aromhusets Pepparmint så får man en liten doseringspipett med på köpet. Eftersom det är en så föga mängd arom som ska doseras så underlättar det en hel del att begagna sig av en sådan pipett. Då och då kanske man dessutom enbart vill smaksätta ett glas kolsyrat vatten och då blir mängden ännu mindre. Annars rymmer aromflaskans kork 3 ml, så fyller man den till 2/3 så får man tillräcklig mängd till en liter vatten.

För den som försöker dra ner på kalorierna är Aromhusets pepparmint, inklusive alla andra vattenaromer i Gert Strand ABs utbud, perfekta uppiggare. Man brukar vilja hålla sig borta från sockrade drycker som läsk och juice och aromerna från Aromhuset har absolut ingen verkan på blodsockret. Inga kolhydrater och noll kalorier medför att de lämpar sig för allt från barn till diabetiker och allihopa oss som vill gå ner en aning i vikt, men på samma gång tycker om att dricka gott.

Aromhusets pepparmint lämpar sig lika väl för svettiga sommardagar som till exotiska middagar bland stearinljussken. När man dricker detta vatten sprider sig en uppiggande förnimmelse i munnen alldeles omedelbart, den går inte ens att mäta med övriga metoder av att fräscha upp munnen.

Man kan köpa Aromhusets produkter på www.allt-fraktfritt.com och i detta utbud finns också produkter som kaffearomer, gräddaromer och det kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Bland de nyheter som presenteras för tillfället var Aromhusets Pepparmint lite av bolagets wild-card, men ett mycket lyckat sådant.