Oavsett diet så kan du nu dricka smakligt bordsvatten

Sockerfria dieter populärare än någonsin

Enligt en del dieter så är sockerintag totalt uteslutet eller att det i alla fall finns en rekommendation om att minska kraftigt på intaget. Sockerfria dieter som LCHF, Atkins, Dukan och andra lågkolhydratsdieter har haft enormt genomslag de senaste åren och allt fler exkluderar sockret ur sin kost. Vissa ersätter sockret med sötningsmedel såsom Sucralose, Stevia eller Aspartam.

Begränsat dryckesutbud

Vad man dricker under en lågkolhydratsdiet bli omgående enormt begränsat, visst blir maten likaså begränsad, men nya recept utvecklas oupphörligen och idag finns det recept på allt från pannkakor till bröd och tårtor som inte har några kolhydrater att tala om i sig. Men vad gäller dryck då? Vad kan man hälla i sig med gott samvete om man går på en diet som inte ger utrymme för socker? Inte juice, inte läsk (utöver light förstås), inte saft…

Vatten är, som vi alla känner till, den i särklass nyttigaste drycken och ett intag på en-två liter om dagen rekommenderas alla – utöver det man får i sig via maten.

kolsyrat vatten smakeraqviasodastreamer kolsyrat vattenbubbelvatten

Svenskt kranvatten – nyttigaste drycken

Det svenska kranvattnet slår i stort sett allt annat vatten när det handlar om vilket som är mest sunt att dricka. Vi har verkligen tur att ha så banal tillgång till fräscht vatten direkt ur våra kranar, det är inte alla förunnat. Kolsyrat vatten har de flesta dock inte tillgång till direkt ur kranen, trots att kolsyrekranar installeras i allt fler hushåll för varje år som går. Kolsyrat vatten får de flesta införskaffa från affären, ifall de inte har en kolsyremaskin i hemmet vill säga.

Kolsyrat vatten ger sund känsla

Kolsyrat vatten är fritt fram att intaga oavsett vilken diet man tillämpar, kolsyran tillför inga kalorier och därmed heller inga kolhydrater. Att intaga kolsyrat vatten ger ofta en mycket festligare känsla än att dricka slätt vatten, därjämte är känslan av de krispiga bubblorna i munnen och svalg härligt uppfriskande. Många tycker också att kolsyrat vatten hjälper till med matsmältningen ifall man ätit lite för mycket, så i samband med just mat är bubbelvatten suveränt.

Många kolsyrade vattensorter har fått smak, ett koncept som snabbt blev omfattande uppskattat. Svenskarna dricker massor av Ramlösa, Vichyvatten samt Loka, smaksatta med friska, syrliga och mjuka smaker ur frukt- och bärriket. Det smaksatta, kolsyrade vattnet består av inget socker och heller inte sötningsmedel, så de är inte söta att dricka, de har bara en svag smak av något gott.

Smaksätt ditt kolsyrade vatten med Aromhusets bordsvattenaromer

Om man kolsyrar sitt eget vatten hemma, så kan man sätta smak på det tillsammans med någon av Aromhusets 22 enastående smaker för bordsvatten. En liten flaska räcker till 15 liter vatten och smaksortimentet täcker alla spektrum. Traditionell, frisk Citron, len Banan, uppfriskande Pepparmint eller exotisk Cherimoya – du väljer! Sju av smakerna ur Aromhusets bordsvattenaromsortiment kan också köpas i stora 270 ml-flaskor.

Gert Strand AB heter företaget som ligger bakom Aromhusets populära bordsvattenaromer. De vida smakerna består av inget socker och heller inget sötningsmedel, så den som följer en sträng diet kan med gott samvete njuta av god dryck tack vare dessa produkter. Det är inte endast bantare som gagnas av Aromhusets bordsvattenaromer, utan samtliga som värderar ett hälsosamt sätt att leva i frånvaro av socker samt onödiga tillsatser.

Köp dina bordsvattenaromer from Aromhuset genom www.allt-fraktfritt.com.