Smaksätt ditt kolsyrade vatten hemifrån

Ökade krav på dricksvatten

Vi är inte helt nöjda med kranvattnet vilket märks tydligt på den enorma konsumtion av kolsyrat vatten. Samtidigt vill vi ha vi hälsosamma alternativ. Kranvatten vet vi ju är det allra nyttigaste man kan dricka, det är bara så komplicerat att motstå alla frestande alternativ.

sodastreamer kolsyrat vatten smakerlemonadvichyvattenmineralvatten

Ramlösa och Loka har blivit riktiga storsäljare med sina smaksatta, kolsyrade vatten och folk släpar tunga 2-literflaskor till och från affärerna varje gång de är och handlar. När man äter vill man ha de friska bubblorna att förädla munnen med mellan tuggorna och äger de ren arom av någon delikat frukt alternativt goda bär så är det hela såklart ännu godare! Läsk är fullt med socker eller tveksamt hälsosamma sötningsmedel och en lång rad konserveringsämnen samt färgämnen – kemiska bomber, minst sagt, som man helst undviker att föda sina barn med, och sig själv också för den delen. Det kolsyrade, smaksatta vattnet är ett fint alternativ!

Med en kolsyremaskin spar man både slantar samt energi

Om man satsar på en liten investering av en kolsyremaskin för hemmet så kan man dra ner kostnaderna för det kolsyrade vattnet rejält. Själva kolsyremaskinen kan man påträffa för så lite som 600 kronor, men de kan även kosta några tusenlappar, beroende på vilken modell och vilka funktioner man vill ha. Dricker man mycket kolsyrat vatten tjänas dessa pengar in ganska omgående och kolsyrepatronerna är billiga.

Eget bubbelvatten – med smak!

För att smaksätta sitt kolsyrade vatten är det allra bästa alternativet Aromhusets bordsvattenaromer. De finns i 22 fantastiska smaker, fria från socker och sötningsmedel samt onödiga, kemiska tillsatser. Så lite som 2 ml av Aromhusets vattenaromer räcker för att skänka smak åt en hel liter vatten så varje miniflaska på 30 ml är tillräckligt för hela 15 liter vatten! Sju av smakerna finns därutöver i rejäla 270 ml-flaskor.

Det är mycket enkelt att dosera aromerna med assistans av de små flaskornas korkar, därtill tar de upp så lite plats i köksskåpen att man med gott samvete kan köpa på sig alla favoritsmaker för att ha att variera med. Aromhusets bordsvattenaromer kan med favör även blandas för att frambringa nya kombinationer som passar perfekt för var persons unika smakspektrum.

Barnen anser att kolsyrat vatten är roligt och dricker mer än gärna sitt upphällda vatten om det har bubblor och smak av någon delikat frukt som banan, jordgubbe eller smultron. Som ett alternativ åt saft samt läsk är hemkolsyrat vatten smaksatt med Aromhusets bordsvattenaromer utmärkt – för stora som små.

Enorma framgångar med Aromhuset

Gert Strand AB heter det företag som står bakom Aromhusets framgångsrika produkter, företaget har sitt huvudsäte i skånska Svedala och bildades år 1974. Utöver bordsvattenaromer producerar Gert Strand AB en lång rad andra essenser, frukt- och ört oljor, smaker samt aromer för matindustrin över hela världen. I och med det snabbt ökande intresset för lågkolhydratsdieter har intresset för Aromhusets kolhydratsfria aromer vuxit och lett till stora framgångar.

Man kan spana in hela Gert Strand AB:s sortiment på www.allt-fraktfritt.se, här kan man också köpa på sig samtliga de bordsvattenaromer man anser verkar mumsiga, utan att betala för frakten!