Smaksätt ditt kolsyrade vatten med smak av persika från Aromhuset

En persika har ett orangefärgat kött, är en söt stenfrukt med ett hölje som är ludet, och har en kraftig kärna i mitten. Persikoträdet trivs i ganska varma klimat som i länderna runt Medelhavet, men kan även odlas i södra Sverige samt Danmark ifall förutsättningarna är fördelaktiga. Trädet är rätt så litet och har en maxhöjd på ca 6 meter, det bär blommor på våren, mellan februari och april, som sedan utvecklas till de goda, saftiga frukter vi så väl känner till.

kolsyremaskin

Smaken av persika är mycket omtyckt i mycket, allt från te till kräm, saft, juice, glass alternativt drinkar – allt blir gott med persika! Aromhuset är ett märke som framställer essenser för kolsyrat vatten. Dessa essenser är fria från socker och kemiska preparat, men ger rik och god smak åt ens bubbelvatten. Allihopa Aromhusets essenser smakar som de ska och kan blandas med varandra efter egna önskemål. Persika är en av 16 smaker från Aromhuset och är otroligt välsmakande tillsammans med bl a Äpple, Citron alternativt Banan beroende på om man tycker om sötma alternativt syrlighet. Persika är givetvis enormt god alldeles på egen hand med.

När man doserar essensen i vatten rekommenderas man att ta ungefär 2 ml smak till en liter vatten, smakerna är högkoncentrerade och varje flaska innehåller 30 ml, så med angivna rekommendationer räcker varje liten flaska till ca 15 liter vatten. Smaken kommer till sin fulla rätt i kallt, kolsyrat vatten som har doserats en stund innan intag. Vi måste ju få i oss tillräckligt med vatten varje dag och med Aromhusets essenser ihop med lite bubblor blir det både gott och lätt.

Man kan mixa Aromhusets essenser i kolsyrat vatten från affären, men det går minst lika fint att ha i vatten som man med en sodastreamer har kolsyrat i hemmet. Det är dessutom ett miljövänligare alternativ som också är snällare mot plånboken genom att man slipper bidra till onödiga transportutsläpp och rätt så kraftiga överpriser. Vattnet i våra svenska kranar håller enormt hög kvalitet och är i mångt och mycket bättre än något annat vatten, så genom att använda sig av det spar man sina pengar, miljön och gör samtidigt hälsan en tjänst.

Svenskar dricker väldigt mycket kolsyrat vatten, och än mer av smaksatt kolsyrat vatten. Vi vill ha ett trevligt alternativ som inte skadar hälsan, men som är roligare än vanligt, stilla och smaklöst vatten. Aromhusets essenser är sockerfria och innehåller inga kalorier. De är även fria från sötningsmedel som ger konstiga bismaker samt färgämnen och passar därmed dagens moderna samt hälsomedvetna människor.

Man kan även låta barnen njuta av välsmakande bubbelvatten utan att oroa sig över hål i tänderna eller onödiga sockerchockar, i sortimentet finns till och med några smaker som är speciellt framtagna för just barnen. Persika, med sin söta, mjuka smak, är dock också en essens som lämpar sig oerhört väl för barnens smaklökar.