Smaksätt ditt vatten med Svart vinbär

Aromhuset har lanserat en frisk smak av Svart vinbär som får många att sammankoppla med svensk sommar. Man doserar enkelt med flaskans kapsyl alternativt medföljande doseringspipett och avgör själv hur mycket smak man vill ha i sitt vatten. Utan vare sig socker eller tillsatser som färgämnen och sötningsämnen är Aromhusets essenser ett gott val för den som vill leva ett sunt och naturligt liv, fyllt av underbara smaker.

Gert Strand AB lanserar smaken Svart Vinbär i sitt utbud av bordsvattenaromer. Svart vinbär är en fräsch och syrlig essens som verkligen piggar upp ens kolsyrade vatten.

Många väljer idag att byta ut vanligt stilla vatten mot kolsyrat dito och sedan några år tillbaka säljs det mer smaksatt kolsyrat vatten i Sverige än neutralt. Genom att tillsätta kolsyra i sitt vatten får man en fräschare känsla i munnen, samtidigt som vattnet både friskar upp och släcker törsten på ett aningen festligare vis än vanligt vatten. Kolsyra framhäver också smaker så bordsvattenaromer framhävs väldigt bra i vatten med tillsatt kolsyra. Bäst resultat får man ifall vattnet också är kyligt.

Smaken av Svart Vinbär är syrlig och uppfriskande och går att blanda med andra smaker ur Aromhusets sortiment. Totalt sett finns det 16 smaker och exakt Svart Vinbär blandas med fördel med de andra bärsmakerna, hallon och blåbär, alternativt med citron för en riktigt syrlig smak som passar bra till maten.

sodastreamer kolsyrat vatten smakerlemonadvichyvattenmineralvatten

I andra länder är det inte alls enkelt att hitta kolsyrat vatten som är smaksatt, man har inte insett vilken skillnad en aning smak medför för dryckesupplevelsen. På sin höjd kan man hitta kolsyrat vatten med smak av citron i utlandet, men med hjälp av Aromhusets 16 smaker kan man växla i nästintill oändlighet. Svart Vinbär är även en frisk och syrlig smak, i stil med citron, men är lite mer spännande för smaklökarna med sin somriga bärsmak.

En oerhört bra aspekt med Aromhusets essenser är att de varken består av färgämnen, socker eller sötningsmedel. Därmed passar de alla som försöker dra ner på sitt sockerintag – diabetiker, barn, dietföljare, eller de som enbart försöker dra ner på artificiella substanser men samtidigt gillar goda smaker.

Doseringen är okomplicerad, aromflaskans kapsyl rymmer 3 ml, 1 ml arom per liter vatten ger cirka liknande mängd smak som de smaksatta, kolsyrade dryckerna man köper i affär och 2 ml skänker konkret och fruktig smak. Vill man ha riktigt mycket smak så tillsätter man mer tills man själv tycker att det är lagom.