Smultronvatten som får barnasinnet att vakna till liv

En av Aromhusets tre nya smaker för kolsyrat bordsvatten är Smultron. Succén fortsätter för Gert Strand ABs bordsvattenaromer och utbudet växer. Utöver de tre nya vattenaromerna tillkommer även två nya smaker för grädde. Att Strands smaksättare inte har några kalorier eller kolhydrater bidrar säkerligen till framgångarna, men det råder ingen tvekan om att aromerna är värda all uppmärksamhet.

smakessensersmaker för kolsyrat vattensmakessenser kolsyrat vatten

Aromhusets smultron leder en tillbaka till barndomens sena somrar. Man gick ut i skogsbrynen eller till vägkanterna för att plocka på sig dessa naturliga smågodis. Traditionen bjöd att man skulle trä de små smultronen på strån, men vanligtvis hann de inte så långt utan åkte ned i glupska barnamagar på vägen. Smultronen, som liknar små jordgubbar, har en mycket söt och len arom som framför allt uppskattas av barn. Därmed inte sagt att smultron inte skulle locka till sig vuxnas entusiasm, en tydligare smak av sommar, sol och växtlighet får man eftersöka.

Att hälla i sig kolsyrat vatten med smak ersätter normalt, slätt vatten och smaklöst bubbelvatten mer och mer. Varför dricka tråkigt när man kan intaga roligt? De smaksatta vattensorterna som finns ute i butikerna kostar massor i jämförelse med kranvattnet hemma, likväl går försäljningen strålande! Kranvattnet är det hälsosammaste vatten man kan få tag på i Sverige, rent och uppiggande och kristallklart. För att pigga upp det lite gör man förståndigt i att fixa en kolsyremaskin.

En kolsyremaskin är möjlig att få tag på för nedanför tusenlappen och kolsyrepatronen räcker till otaliga liter. Om man verkligen tycker om kolsyrat vatten så är det här en smart satsning. Man får färskt kolsyrat vatten, med exakt den kvantitet bubblor man vill. Med Gert Strand ABs smaksättare får man till på köpet exakt den arom man vill, om det nu råkar vara just nykomlingen Smultron, exotiska Cherimoya eller storfavoriten Citron. Hela 23 smaker finns inom Strands utbud, alla med sin unika smak och beundrarskara.

De andra 2 nyheterna under varumärket romhuset är Lingon och Pepparmint. Ytterligare ett omtyckt, svenskt bär, och en lite mer utmanande smaksättare för bubbelvatten.

En pava av Aromhusets bordsvattenaromer rymmer 30 ml, det är mindre flaskor det handlar om. Trots sin ringa storlek så räcker flaskan till att krydda hela femton liter kolsyrat vatten så kostnaden per liter är minimal. Har man ingen kolsyremaskin är det möjligt att droppa de fantastiska essenserna i smaklöst kolsyrat vatten om man önskar.

Man doserar bordsvattenaromerna med flaskornas kork, 2/3 är lika med två ml som är tillräckligt till 1 liter vatten. Man kan också nyttja sig av den medföljande pipetten som är speciellt behändig när man önskar mäta upp mindre mängder vatten.

För att köpa Aromhusets Smultron, alternativt något övrigt ur Aromhusets upplaga så gör man det billigast direkt från Gert Strand ABs egen webbshop www.allt-fraktfritt.com. Här finns alla smaker ur alla serier. Driver man ett företag och önskar köpa större flaskor finns några smaker att hitta i 270 ml-flaskor med pumpkork.

Gör dig personligen en tjänst och smaka Aromhusets bordsvattenarom med smak av Smultron, blunda och fantisera dig åter till barndomens somrar och samtliga små smultronställen de kantades av.